Latin próbálkozó
Jó hír a globális szinten is mind divatosabbá váló mexikói konyha kedvelőinek, hogy egy közép-
amerikai, mexikói ételeket kínáló étteremhálózat keresi franchise-partnereit hazánkban. A Tacontento hálózati jellege ellenére is az autentikus mexikói taqueteriák (tacoéttermek) hangulatát idézi a betérő vendég számára. Az étlapon szereplő ételek receptjeit, elkészítési eljárását olyan módon alakították ki, hogy azt a hálózathoz tartozó éttermek világszerte könnyedén követhessék.
A Tacontento étteremhálózatot Guatemalában alapították, első egysége 2001-ben nyitott. A dinamikus terjeszkedésnek köszönhetően a lánc ma már öt országban, több mint 60 étteremmel működik. A taco mellett kínálatában más latin ételek (burrito, nacho), valamint saláták, levesek és limonádék is találhatóak. Az ételek frissen készülnek, tartósítószer-mentesek, a kiszolgálás dinamikus és gyors. Az enteriőr egyedi – eredeti indián szőttesek és tradicionális kézművesalkotások díszítik az egységek falait. A jelenleg működő éttermek alapterülete 75–500 négyzetméter között mozog.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Fiatalok az agrár-élelmezési szektorban a FAO kutatása szerint
„A fiatalok helyzete az agrár-élelmezési rendszerekben” címmel tette közzé ma az…
Tovább olvasom >Egyre többen választják idén a Balatont Horvátország helyett – de nem dőlhetnek hátra a vendéglátósok
Bár erős forgalommal kecsegtet a 2025-ös nyári szezon a Balatonnál,…
Tovább olvasom >Szállodák a fenntarthatóságért
Becslések szerint a kereskedelemben keletkező élelmiszer-pazarlás 10%-áért a szállodák felelősek…
Tovább olvasom >