Lali újra versenyben

Szerző: trademagazin Dátum: 2013. 09. 26. 11:32

Ismét EFFIE shortlisten van az Arany Ászok nagysikerű – a Human Telex Reklámügynökség által már harmadik esztendeje jegyzett – Aranypéntek programja, amelynek előző évada tavaly már a dobogó legtetején végzett a reklámhatékonysági versenyen.

Aranypentek2013

A marketing- és reklámaktivitások eredményességét díjazó EFFIE megmérettetésen valamennyi Élelmiszer és Fogyasztási cikk kategóriát tekintve egyetlenként nyert arany elismerést 2012-ben a Human Telex Reklámügynökség az Arany Ászok Aranypéntek kampányával. Idén ismét a shortlistre került a Dreher Sörgyárak márkájához köthető, már a második éve a nagysikerű Üvegtigris koncepciót követő program, amely az Élelmiszer/alkoholos italok kategóriában száll harcba.

„Büszkék vagyunk az Aranypéntekre, mint az elmúlt évek egyik legsikeresebb aktivitására. Sikerét jelzi számunkra a piacon elért teljesítménye mellett a sok-sok fogyasztói visszajelzés is” – mondta Sommer Ádám, a Dreher Sörgyárak Zrt. marketing vezetője.

Hajnal Tamás, a Human Telex Reklámügynökség kreatív és stratégiai igazgatója hozzátette: természetesen most is nagy reményt fűznek az Aranypéntek 2 – Lalinál nem, de máshol igen! kampány nevezéséhez, hiszen a program a 2011-es bevezetése óta valóban piacfordító eredményeket hozott.

http://youtu.be/EcBzX1sz0h8

Kapcsolódó cikkeink