Laktózmentes, vegán joghurt a Coop polcain
A svájci Coop nemrég mutatta be új, saját márkás termékét, a mandulatej alapú joghurtot, amely egyaránt tökéletes alternatíva mind a laktózérzékenyeknek, mind a vegánoknak.
A joghurt, amelynek a cukortartalma is alacsony, három ízben kapható, ezen kívül a termék elérhető natúr változatban is, amely egyáltalán nem tartalmaz cukrot vagy édesítőt, és süteményeknél vagy főzésnél kiválóan helyettesíti a tejszínt és a tejet, írja az ESM.
Kapcsolódó cikkeink
Megjelent az FMCG-piac 2024. évi kereskedelmi toplistája
Maradt minden a régiben: Lidl, SPAR, Tesco a dobogósok sorrendje!…
Tovább olvasom >860 milliárdos árbevételt ért el 2024-ben a Coop
Mintegy 4 százalékos növekedésnek köszönhetően 860 milliárd forintos árbevételt ért…
Tovább olvasom >Kik nyertek és kik buktak 2024-ben? – Látványos eredménykülönbségek az élelmiszer-kiskereskedelemben
A 2024-es üzleti év mérlege az élelmiszer-kiskereskedelmi szektorban látványosan kettévált:…
Tovább olvasom >További cikkeink
Egyedi koncepcióval nyílt Mango üzlet az Allee-ban
Új helyszínen, friss belső dizájnnal nyitotta meg újra üzletét a…
Tovább olvasom >Több mint 4000 drogériatermékre kínál 30%-os kedvezményt a Tesco
Június 5-től több mint 4000 szépségápolási, vegyi- és papírárutermék kapható…
Tovább olvasom >Történelmi zuhanás: összeomlott a Wizz Air árfolyama a gyenge gyorsjelentés után
Drámai árfolyameséssel reagált a piac a Wizz Air legfrissebb gyorsjelentésére:…
Tovább olvasom >