Lakberendezők Szakmai Konferenciája és Tervezők Bálja

Szerző: trademagazin Dátum: 2015. 02. 19. 10:14

A magyar Lakberendezők Országos Szövetsége (LOSZ) kiemelt feladatának tekinti a magas színvonalú környezetkultúra népszerűsítését, a szakma megfelelő elismerését és megbecsülését. Idén több olyan esemény mérföldkő van a LOSZ életében, ami ünneplésre változásra, újításra ad lehetőséget.

Lakberendezok Szakmai Konferenciaja és Tervezok Balja 1

A LOSZ idén ünnepli 20. születésnapját, a kerek évfordulót különleges helyszínen, különleges formában szeretnék megünnepelni, többek között egy nagyszabású bállal. A rendezvénysorozat első állomása egy egész napos szakmai konferencia.

Szakmai Konferencia
A Szakmai Konferencián a LOSZ támogatói, meghívott vendégei mutatkoznak be és tartanak előadásokat, kerekasztal beszélgetést. Idén először kapnak lehetőséget a pályázók arra, hogy a Szakmai zsűrizést követően a konferencián bemutassák pályázati anyagukat a nagyérdeműnek. Rendezvényünk kiemelt előadója Pottyondy Péter építész.

Tervezők Bálja
A LOSZ 20. születésnapját ünnepli ebben az évben, mely szinte egyidős a lakberendező szakmával. Ebből az alkalomból díjátadóval egybekötött ünnepi estélyt rendeznek. A Tervezők Bálja egy olyan design gála, ahol találkoznak, és együtt ünnepelnek a hazai szakma és társszakmák jeles képviselői. Kezdeményezés, ahol a környezet tervezésével foglalkozó szakszakemberek egymás szakmai szerepét elismerik, és egymást támogatva alkotnak.
(Képeink a LOSZ sajtótájékoztatóján készültek.)

Lakberendezok Szakmai Konferenciaja és Tervezok Balja 2

Lakberendezok Szakmai Konferenciaja és Tervezok Balja 3

Kapcsolódó cikkeink