Különleges, új rágók készülnek Közép Európa egyetlen rágógyárában

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2019. 10. 01. 11:20

Hamarosan meg lehet kóstolni az első darabokat abból a funkcionális rágógumicsaládból, ami Magyarország, és egész Közép-Kelet Európa egyetlen rágógumigyárában készül, a Bács-Kiskun megyei Szabadszálláson.
A Crazy Gummy ma már nemzetközileg is jól ismert márka, nemcsak egész Európában, de a tengerentúlon is találkozhatnak vele a vásárlók. A klasszikus és népszerű gömbrágók mellett azonban nagy szükség van az újdonságokra is: Az üzem a tavaly elnyert GINOP-2.1.2-8-1-4-16-2017-00226 pályázati támogatás segítségével kezdte meg azt a kutatás-fejlesztési munkát, melynek eredménye az 4 tagból álló Prevent funkcionális rágócsalád bevezetése lesz, ez év végén.
Bár Sánta Sándor, az üzem tulajdonosa és a Chocco Garden Kft. ügyvezető igazgatója az új termékekkel kapcsolatos részletekről még nem árulhatott el sokat, de azt azért megosztotta az újságírókkal, hogy nemcsak a rágók, hanem az egész gyár korszerűsödik és megújul. „Ritka kincs van a kezünkben, egy olyan know-how-val, amellyel ezen a gyáron kívül talán, ha három másik üzemben rendelkeznek Európában. Alapításakor – 40 évvel ezelőtt – a legkorszerűbb német technológiával szerelték fel. Ezt a tudást és technológiát ötvözzük a most beszerzett új gépekkel, és a fejlesztőcsapatunk által végzett kutatómunkával annak érdekében, hogy új, világviszonylatban is innovatív termékcsaládunkat előállítsuk.”

A Chocco Garden Kft őszi újdonsága egy jóval régebb óta zajló fejlesztés eredménye, a korszerű trendeknek megfelelő Energy Gum. A koffeinnel, guaranával és vitaminokkal dúsított, élénkítő hatású rágó hamarosan kapható lesz a kereskedelemben is.


Kapcsolódó cikkeink