Kulináris Olimpia 2020
Lapzártánkkor ért véget el a 2020-as stuttgarti Kulináris Olimpia. A rendezvényen 59 nemzet közel 2500 versenyzője és 1800 szakmai kísérő vett részt a világ minden tájáról. 30 nemzeti és 15 junior válogatott, valamint 15 közétkeztetési csapat – köztük a Magyar Nemzeti Katonaszakács Válogatott – küzdött az érmekért.
A magyar Szakács és Cukrász Nemzeti Válogatott bronzérmet szerzett a „Séf asztala” (Chef’s Table) és a „Nemzetek Étterme” (Restaurant of Nation) programban. A csapat remekül helytállt, és magyar alapanyagok felhasználásával alkotta meg a háromfogásos fine dining menüt és a Chef’s Table fogásait is. A további eredményekről következő számunkban tájékoztatjuk az olvasót. //
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Visszaesett a turizmus konjunktúrája – de még így is a gazdaság egyik legjobban teljesítő szektora
Áprilisban -6 ponton állt a Turizmus Konjunktúra Index (TKI) értéke…
Tovább olvasom >A magyar street food új generációja a Dob utcába költözött – Bemutatkozik a Budapest Bites
A városi street food palettát gazdagító hely prémium grab’n’go élményt…
Tovább olvasom >Ízlelgessük 2025-öt!
Nagyot változott a hazai bárok világa és a koktélfogyasztás kultúrája…
Tovább olvasom >