Kulináris Olimpia 2020
Lapzártánkkor ért véget el a 2020-as stuttgarti Kulináris Olimpia. A rendezvényen 59 nemzet közel 2500 versenyzője és 1800 szakmai kísérő vett részt a világ minden tájáról. 30 nemzeti és 15 junior válogatott, valamint 15 közétkeztetési csapat – köztük a Magyar Nemzeti Katonaszakács Válogatott – küzdött az érmekért.
A magyar Szakács és Cukrász Nemzeti Válogatott bronzérmet szerzett a „Séf asztala” (Chef’s Table) és a „Nemzetek Étterme” (Restaurant of Nation) programban. A csapat remekül helytállt, és magyar alapanyagok felhasználásával alkotta meg a háromfogásos fine dining menüt és a Chef’s Table fogásait is. A további eredményekről következő számunkban tájékoztatjuk az olvasót. //
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Görög uniós biztosjelölt: a közlekedés és a turizmus alapvető pillérei a fenntartható jólétnek és a versenyképességnek
Európának új tervre van szüksége a fenntartható jólét és versenyképesség…
Tovább olvasom >Színe és fonákja
Ahogy arra már többször is utaltunk, a cukrászok termékfejlesztési próbálkozásainak…
Tovább olvasom >Megugrik az európaiak utazási kedve: A 2024-es év őszi és téli szezonjának utazási trendjei
Az Európai Utazási Bizottság (ETC) legújabb kutatása szerint jelentős növekedés…
Tovább olvasom >