Kulináris naptár
A wisconsini Milwaukee-ban dolgozó dizájner, Liz Carver naptárja 12 lapon tartalmazza viszonylag egyszerűen elkészíthető, szezonális ételek receptjét és nem túlbonyolított, de profin fotózott képét. A szett árában benne van egy szakácskönyv is. Ha a remek ötletet kicsit tovább gondoljuk: saját vendéglátóhelyi merchandising eszköznek talán túl drága egy ilyen, de sokat olvasunk éttermek helyi összefogásáról; egy tájegyég 4-6-12 üzletének közös munkájából, esetleg helyi borászok, kézműves termelők bevonásával szép nyomtatványokat lehet készíttetni – meglehet, ilyesmire már támogatást is nyújthatnak az arra hivatott szervezetek.
//
Kapcsolódó cikkeink
Receptek képekben, mesterfokon – A nap képe
Ahhoz, hogy a skandináv országok sok év óta a mindig…
Tovább olvasom >A szervizdíjakat emelik a hazai éttermekben
Az elmúlt időszakban egyre több étterem dönt úgy, hogy nem…
Tovább olvasom >Megjelent a Lidl legújabb Szakácskönyve
Közel egy évtizeddel ezelőtt debütált a Lidl Magyarország szakácskönyvsorozata, mely…
Tovább olvasom >További cikkeink
Csak a mentes
Februárban ismét a METRO Gasztroakadémia adott otthont az idén 6. alkalommal…
Tovább olvasom >MTÜ: hatvanmillió forintos segítség a Hotel Silvanus helyreállításához
Március elején égett le a térség egyik leglátogatottabb szállodájának, a…
Tovább olvasom >Szakácsolimpia
A négyévente megrendezésre kerülő IKA Culinary Olympics Stuttgartban zajlott le…
Tovább olvasom >