Kulináris naptár
A wisconsini Milwaukee-ban dolgozó dizájner, Liz Carver naptárja 12 lapon tartalmazza viszonylag egyszerűen elkészíthető, szezonális ételek receptjét és nem túlbonyolított, de profin fotózott képét. A szett árában benne van egy szakácskönyv is. Ha a remek ötletet kicsit tovább gondoljuk: saját vendéglátóhelyi merchandising eszköznek talán túl drága egy ilyen, de sokat olvasunk éttermek helyi összefogásáról; egy tájegyég 4-6-12 üzletének közös munkájából, esetleg helyi borászok, kézműves termelők bevonásával szép nyomtatványokat lehet készíttetni – meglehet, ilyesmire már támogatást is nyújthatnak az arra hivatott szervezetek.
//
Kapcsolódó cikkeink
Személyre szabott ajánlatokat akarnak a fogyasztók az online élelmiszerkereskedőktől
Az Algolia platform által végzett kutatásban megkérdezett 1000 amerikai felnőtt…
Tovább olvasom >Eldugott, különleges éttermek a Mátra környékén
A Mátra az egyik legnépszerűbb kirándulóhely Magyarországon, de annak környékét…
Tovább olvasom >Állást hirdető vendéglátóhelyeket vizsgált a NAV, nem voltak bejelentve a dolgozók
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) az elektronikus álláskereső platformok…
Tovább olvasom >További cikkeink
Visszafogottabb eredményt hozott az ősz az idegenforgalomban
A nyári szezon növekedése után az ősz első hónapja visszafogottabb…
Tovább olvasom >Az idei első félévben is töretlenül bővült a globális hotelipar
Az előző év kiugró eredményeihez képest is képes volt tovább…
Tovább olvasom >SweeTEN 4.0
Újabb mérföldkő az ipartestület tehetséggondozó tevékenységében: a Nemzeti Tehetség Program…
Tovább olvasom >