„Krakkói Deluxe“ egész zöldborssal: Új, ellenállhatatlan íz a magyar felvágottak kínálatában

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2019. 06. 25. 11:20

Az új Krakkói Deluxe fenséges, izgalmas ízével gazdagítja a magyar felvágott piacot. A német nyelvű területeken már óriási sikert aratott termék egy továbbfejlesztett prémium változatával szeretné a Wiesbauer-Dunahús magyar fogyasztói tetszését elnyerni. A Krakkói Deluxe attól olyan különleges, hogy a gyártásához válogatott, elsőosztályú sonkát és egy különleges, egész zöldborsból készült fűszerkeveréket használnak fel.

Külön meg kell említeni, hogy főzés helyett sütési eljárást alkalmaznak, melyet füstölés, majd az utóérlelést előkészítő szárítás követ. Ennek a munkaigényes gyártási folyamatnak az eredményeképpen egy ínycsiklandó, szaftos, kellemesen borsos felvágottat kapnak.

A Wiesbauer-Dunahús új Krakkói Deluxe termékét megtalálják szeletelt 80 grammos ki­szerelésben az önkiszolgáló hűtőpultokban, valamint 800 grammos rúd formájában a húspultoknál. Mindkét változat esetében különös figyelmet fordított arra a gyártó, hogy a felvágott metszéslapján látható egész borsszemek gusztusos látványt nyújtsanak. Ezen felül az impozáns aromazáró csomagolás is kiemeli a termék Deluxe karakterét, mely rögtön magára vonzza a figyelmet a hűtőpultokban.

Az új Krakkói Deluxe magas minősége mellett a Wiesbauer-Dunahús legjobb ár-érték arányát képviseli.

Kapcsolódó cikkeink

Még több cikk hasonló témában >

További innovációs termékek