Közétkeztetési Szakácsverseny
Lezárult a 2021–2022-es KÖSZ (Közétkeztetési Szakácsverseny) nevezési időszaka. A járvány miatti nehéz helyzet ellenére az érdeklődés töretlen: a versenyre 28, egyenként 4-4 fős csapat jelentkezett. A versenyzők Albertirsáról, Győrből, Halásztelekről Hódmezővásárhelyről, Kiskőrösről, Miskolcról, Mohácsról, Nagykanizsáról, Nyíregyházáról, Pécsről, Péteriből, Rácalmásról, Szekszárdról és Budapestről érkeznek. A zsűribe több közétkeztetési és vendéglátós szakmai szervezet mellett az Élelmiszerlánc-biztonsági Centrum, az Élelmiszer-higiénikusok Társasága, a Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége, valamint a Nébih és a METRO delegált tagokat.

A 2019-es verseny zsűrizése
A nevezések értékelését a csapatok májusban kapják meg, a fejlődésüket biztosító instrukciókkal együtt. Ezt követően október 9–10 és 16-án a METRO budaörsi Gasztroakadémiáján lesz a középdöntő. A versenyzőknek a KÖSZ-versenyek eddig kialakult gyakorlata szerint neves szakemberek, mentorok lesznek segítségükre. //
Kapcsolódó cikkeink
A jövő már elkezdődött – Gondolatok az Innovációk napjáról
Hogyan formálják az innovációk a kereskedelem és az élelmiszeripar jövőjét?…
Tovább olvasom >A KÖZSZÖV első 25 éve
Megalapításának 25. évfordulóját ünnepli idén a Közétkeztetők és Élelmezésvezetők Országos…
Tovább olvasom >Csemői kistermelői húsüzemet záratott be a Nébih
Súlyos élelmiszerbiztonsági kockázatot jelentő higiéniai és dokumentációs hiányosság miatt felfüggesztette…
Tovább olvasom >További cikkeink
Pünkösdi hajózási menetrend vasárnap és hétfőn a Balatonon
A hosszú hétvégén a tavaszi szezonhoz képest bővített útvonalakon, több…
Tovább olvasom >Fontos megmutatni a vallásturisztikai helyszíneket, ezért indult el a Peregrinus platform
Magyarország kormánya fontosnak tartja megmutatni Székelyföld vallásturisztikai helyszíneit, és anyagi…
Tovább olvasom >Áremelkedés veszélyezteti Horvátország turisztikai versenyképességét
Az elmúlt három évben 50 százalékkal emelkedtek a horvátországi turisztikai…
Tovább olvasom >