Közétkeztetési Szakácsverseny
Lezárult a 2021–2022-es KÖSZ (Közétkeztetési Szakácsverseny) nevezési időszaka. A járvány miatti nehéz helyzet ellenére az érdeklődés töretlen: a versenyre 28, egyenként 4-4 fős csapat jelentkezett. A versenyzők Albertirsáról, Győrből, Halásztelekről Hódmezővásárhelyről, Kiskőrösről, Miskolcról, Mohácsról, Nagykanizsáról, Nyíregyházáról, Pécsről, Péteriből, Rácalmásról, Szekszárdról és Budapestről érkeznek. A zsűribe több közétkeztetési és vendéglátós szakmai szervezet mellett az Élelmiszerlánc-biztonsági Centrum, az Élelmiszer-higiénikusok Társasága, a Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége, valamint a Nébih és a METRO delegált tagokat.

A 2019-es verseny zsűrizése
A nevezések értékelését a csapatok májusban kapják meg, a fejlődésüket biztosító instrukciókkal együtt. Ezt követően október 9–10 és 16-án a METRO budaörsi Gasztroakadémiáján lesz a középdöntő. A versenyzőknek a KÖSZ-versenyek eddig kialakult gyakorlata szerint neves szakemberek, mentorok lesznek segítségükre. //
Kapcsolódó cikkeink
Súlyos veszély fenyegeti a magyar szőlőültetvényeket – a Nébih cselekvésre hívja a gazdákat
Az amerikai szőlőkabóca által terjesztett aranyszínű sárgaság fitoplazmás betegség jelenleg…
Tovább olvasom >Védjük meg közösen a hazai ültetvényeket a szőlő aranyszínű sárgaság betegség ellen
Az amerikai szőlőkabóca által terjesztett, a szőlő aranyszínű sárgasága betegség…
Tovább olvasom >Felhívás a növényvédő szernek nem minősülő növényvédelmi hatású készítmények engedélytulajdonosainak
A Nébih felhívja a növényvédő szernek nem minősülő növényvédelmi hatású…
Tovább olvasom >További cikkeink
Ragyogás – A nap videója
A profi ízkompozícióival már számos szakmai díjat elnyert ausztrál Black…
Tovább olvasom >Zuhanyozni csak pontosan, szépen! – A nap képe
A neten találtuk a képet: egy amerikai szállodában fotózták ezt…
Tovább olvasom >