Közeleg az élelmiszerlánc-felügyeleti díj fizetési határideje
Ebben az évben január 31-e a 2022. évi bevalláshoz kapcsolódó felügyeleti díj második részletének fizetési határideje. A díj akár online is kiegyenlíthető. Azon érintetteknek, akik az átutalást választják a Nébih szeretné felhívni a figyelmét, hogy fokozottan ügyeljenek a megfelelő, 30006016-tal végződő tematikus számlaszám használatára.
A felügyeleti díj a központi elektronikus fizetési és elszámolási rendszer (EFER) révén már online is kiegyenlíthető (https://upr.nebih.gov.hu/ng/ugyintezes/egyenleg). Átutalás esetén a díjat a Nébih 10032000-00289782-30006016 számú elkülönített fizetési számlájára kell utalni és fontos, hogy a közleményben szerepeljen az adószám és a bizonylatazonosítót. A fizetési értesítő elérhető és letölthető a bevallási felületről (Ügyfélprofil).
Kérdés esetén a hatóság ügyfélszolgálata a 06-1/336-9024-es telefonszámon, valamint a felugyeletidij@nebih.gov.hu e-mail címen áll az érdeklődők rendelkezésére.
Nébih
Kapcsolódó cikkeink
„Kukába az élelmiszerpazarlással” – plakáttervező pályázatot hirdet a Nébih Maradék nélkül programja
A Fenntarthatósági Témahét alkalmából „Kukába az élelmiszerpazarlással” címmel indít plakáttervező…
Tovább olvasom >Jelzi a méretcsökkenéseket a Nébih
Március 1-jén elindult a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) adatbázisa, ahol…
Tovább olvasom >Minden tekintetben sikeres volt a SIRHA Budapest 2024 szakkiállítás
Hatalmas sikerrel zárt az idei SIRHA Budapest. Kelet-Közép-Európa legjelentősebb nemzetközi…
Tovább olvasom >További cikkeink
Nem füstöltek el a grillsajtok
Bár tavaly a grillsajtok piaca egy kisebb összeomlást élt át,…
Tovább olvasom >Mit mondanak a vásárlók az új kereskedelmi eszközökről?
A Consumer Panel Hungary GfK–YouGov év elején megkérdezte paneltagjait online vásárlási szokásaikról,…
Tovább olvasom >Speciális élelmiszerek toplistája: 1. Diabetikus, 2. Szénhidrátcsökkentett, 3. Laktózmentes
Együnk-e tojást, vagy nem ajánlott? Igyunk-e állati eredetű tejet, vagy…
Tovább olvasom >