Kotyogós – Az MKVM kávéismereti sorozatának novemberi vendége Varjas Gabriella
A Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum idén indult, kávé támájú sorozatában Wessely Márta gasztronómiai újságíró és Kiss Imre, az MKVM korábbi igazgatója beszélget a meghívottakkal.

Illy Ferenc magyar származású volt
November 24-én 18:00 órakor a sorozat vendége Varjas Gabriella az illytől.
A magyar Illy Ferenc által alapított trieszti illycaffé 1933 óta tökéletesíti az asztalunkra kerülő igazi olasz eszpresszót. Az illy tudománya abban rejlik, hogy mindig ugyanazt a magas minőséget képes előállítani a folyamatosan változó kávétermésből. Az illy az egyetlen kávés cég a világon, amely kizárólag egyetlen, 100% Arabica kávékeveréket készít, mely 3 kontinenst és 20 országot átszelve a legjobb ízeket hozza el. Brazíliai arabica a kávé leghangsúlyosabb íze. Costa Ricából származnak a csokoládé és karamell édes nyomai. Etiópiából jön a virágos, gyümölcsös aroma. Indiai a fűszeres íz. Az illy kávékeveréke egyedi, összetéveszthetetlen, az egész világon elismerik.
Regisztráció szükséges: mkvmuzeum@gmail.com; 1/375-6249
Belépő: 1.500 Ft (A belépővel 17 órától a múzeum kiállításai is megtekinthetők.)
A belépővel 17 órától a múzeum kiállításai is megtekinthetők
Címkék: kávé, Kotyogós, MKVM
Kapcsolódó cikkeink
KávéBár Bazár rekordszámú kiállítóval
Rekordszámú kiállító érkezik a 15. KávéBár Bazárra, amely a kóstolók…
Tovább olvasom >A japán % Arabica prémium kávézólánc első magyar egysége megnyitott Budapesten
Megnyílt a japán tulajdonosi háttérrel rendelkező, % Arabica prémium kávézólánc…
Tovább olvasom >További cikkeink
Maybe, Baby – A nap képe
Határozatlanvásárló-barát megoldás egy ruhaüzlet próbafülkéjében.
Tovább olvasom >A csontváz rizsgolyót készít Aladár napjára – A nap videója
Az főzés témájában készülő, néha megdöbbentő technikákat alkalmazó animációs filmek…
Tovább olvasom >