Modern és egészséges
A gasztronómiai világtrendek a tojásételek vendéglátásba való visszatéréséről szólnak, a szakmában jól ismert magyar Capriovus Kft. új termékfejlesztései pedig legalábbis simábbá tehetik ezt az utat.
A Foodapesten bemutatott, sós lében tartott, brindzára, másokat a tofura emlékeztető „sajt”, és az ugyancsak tojásfehérjéből készülő „túró” a mai egészségtrendeknek is megfelelnek. Nemcsak alacsony kalóriatartalmú, könnyű alapanyagok, de alkalmazásuk az éttermi konyhákon jelentősen bővítheti a laktózérzékeny vendégeknek szánt kínálatot. Mindemellett fehérjetartalmuk óriási – nem véletlen, hogy a cég tojásos termékeinek törzsvásárlói közé tartoznak a testépítő klubok is. Végleges nevüket még keresi a forgalmazó, hiszen sajtnak, túrónak csak olyan terméket szabad nevezni, ami tejből készül (képünkön egy, a kiállításra készített ideiglenes címke látható).
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Semsei Rudolf elismerése
A Menedzserek Országos Szövetsége májusban már 30. alkalommal rendezte meg legrangosabb…
Tovább olvasom >Vadása-tó: újra a nyár titkos favoritja az Őrség szívében
Van élet a Balatonon túl is – és milyen! Az…
Tovább olvasom >Templomi jótékonyság, 21. század – A nap videója
A Shirdi-ben található Shri Saibaba templom Ázsia egyik legnagyobb konyhájával…
Tovább olvasom >