Modern és egészséges
A gasztronómiai világtrendek a tojásételek vendéglátásba való visszatéréséről szólnak, a szakmában jól ismert magyar Capriovus Kft. új termékfejlesztései pedig legalábbis simábbá tehetik ezt az utat.
A Foodapesten bemutatott, sós lében tartott, brindzára, másokat a tofura emlékeztető „sajt”, és az ugyancsak tojásfehérjéből készülő „túró” a mai egészségtrendeknek is megfelelnek. Nemcsak alacsony kalóriatartalmú, könnyű alapanyagok, de alkalmazásuk az éttermi konyhákon jelentősen bővítheti a laktózérzékeny vendégeknek szánt kínálatot. Mindemellett fehérjetartalmuk óriási – nem véletlen, hogy a cég tojásos termékeinek törzsvásárlói közé tartoznak a testépítő klubok is. Végleges nevüket még keresi a forgalmazó, hiszen sajtnak, túrónak csak olyan terméket szabad nevezni, ami tejből készül (képünkön egy, a kiállításra készített ideiglenes címke látható).
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Meglepetés a nemzetközi szállodaláncok rangsorában: a nagy nevek alulteljesítettek
A nemzetközi szállodaláncok között végzett felmérésben meglepő eredmények születtek, amelyek…
Tovább olvasom >Borravaló vagy szervizdíj
Gyakran nagy bizonytalanság övezi a témát: a mára szinte mindenhol alkalmazott…
Tovább olvasom >Az NTAK-ból már látszik: 16%-kal nőtt az utazók száma az őszi szünetben
Kiemelkedő utazási kedvet hozott hazánkban az október 26. és november…
Tovább olvasom >