Konyharuha helyett

Szerző: Trademagazin Dátum: 2019. 07. 01. 08:49

A vendéglátóhelyek tiszta mosdói és a higiénikusan tartott konyha erősen befolyásolják a helyről kialakított képet – mindehhez megfelelő tisztítóeszközökre is szükség van. A Tork termékkínálatában a mosdóhigiéniai rendszerek mellett törlőpapírok és tisztítókendők széles választéka is megtalálható. Közöttük található a márka egyik innovatív termékfejlesztése, az eldobható professzionális konyhai tisztítókendő. Pamutszálainak köszönhetően puhább és erősebb más tisztítókendőknél, nedvszívó képessége és nedvességszilárdsága kiváló. Pamuthatása révén a konyharuha kiváltására is alkalmas, és minthogy vastag, hőtől és forrázástól is védi a kezet.

Konyharuha helyett

Minden konyhai környezetben optimálisan alkalmazható, sőt, élelmiszer-érintkezési tanúsítvánnyal is rendelkezik. Higiénikus, hiszen eldobható, ám gazdaságos: többszöri felhasználásra – akár súrolásra is – tervezték, és tökéletesen működik tisztítószerekkel együtt.

A kevert szálas viszkóz és pamut anyagból készült kendőt lapra hajtogatva csomagolják, és egy különleges technológiai eljárással „zsugorítják”, ami azt jelenti, hogy a felesleges levegőt kiszorítják a csomagolásból. Ezáltal kisebb helyen elfér, így szállítása és tárolása egyaránt költséghatékonyabb.

Kapcsolódó cikkeink