Kim Kardashian magántőke-befektetési cége részesedést szerzett a Truffban

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2023. 11. 29. 09:08

A Kim Kardashian és Jay Sammons által alapított magántőke-befektetési társaság, a SKKY Partners megállapodást írt alá a Truff ételízesítő márkában való „jelentős kisebbségi részesedés” szerzéséről.

A felek a pénzügyi feltételeket nem hozták nyilvánosságra. A tranzakció várhatóan 2024 első negyedévében zárul le.

A 2017-ben alapított Truff fekete vagy fehér szarvasgombát tartalmazó csípős szószokat, tésztaszószt, majonézt, olajat és sót kínál. A termékek online és több mint 20 000 üzletben – többek között a Whole Foods Market, a Kroger, a Publix és a Target láncokban – kapható. Az étel- és életmódblogként indult márka a közelmúltban olyan vállalkozásokkal is együttműködésbe kezdett, mint a Popeyes Louisiana Kitchen, a Hidden Valley Ranch, a Taco Bell és a The Super Mario Brothers Movie.

A vállalatot továbbra is az alapító-társ-vezérigazgatók, Nick Ajluni és Nick Guillen vezeti, amely a forgalmazás bővítését, a kiskereskedelmi értékesítés felgyorsítását és új termékek bevezetését tervezi.

A 2022-ben alapított SKKY Partners „kulturálisan releváns márkákat támogat, amelyek mély érzelmi kötődést alakítanak ki” az egészség és wellness, élelmiszer és ital, ruházat, kiegészítők és lábbelik, luxustermékek, szépségápolás és testápolás, valamint a vendéglátás területén. A cég ellenőrző és aktív kisebbségi befektetésekre koncentrál.

Food Business News

Kapcsolódó cikkeink