Kilenc étterem kapott Rozmaring-díjat
A 2006-ban alapított díjat régiónként egy-egy olyan étterem kaphatja meg, amely mind a gasztronómiai kínálatával, mind pedig igényes környezetével kivívta a turisztikai szakemberek elismerését.
A Virágos Magyarországért
Szervező Bizottsága és a Magyar Turizmus Zrt. által létrehozott díjat február 10-én
Dr. Róna Iván, a Magyar Turizmus Zrt. vezérigazgatója
adta át a „Több, mint legenda Kocsonyafesztivál
a Miskolci Télben” rendezvény programjait bemutató
sajtótájékoztató keretében.
A vezérigazgató kiemelte
a Virágos Magyarországért verseny fontos
szerepét a kulturált településkép
kialakításában, a vendégbarát
országkép megteremtésében, és
jelentőségét a Kulturális Turizmus Évében.
A 2008. évi Rozmaring Díjat
az alábbi éttermek nyerték el: Napraforgó
étterem, Cserszegtomaj (Balaton régió), Remete
Pince és Étterem, Vác (Budapest-Közép-Dunavidék
régió), Kondorosi Csárda, Békés
(Dél-Alföld régió), Bagolyvár, Pécs
(Dél-Dunántúl régió), Tuba Tanya ,
Hajdúszoboszló (Észak-Alföld régió),
Kortyolda Söröző, Miskolc (Észak-Magyarország
régió), Etyek Vendégfogadó
(Közép-Dunántúl régió), Zöld
Elefánt, Zalaapáti (Nyugat-Magyarország régió),
Öreg Pákász, Poroszló (Tisza-tavi régió).
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Digitális formában is elérhetővé válik a SZÉP-kártya 2025-től
2025. szeptember 1-jétől jelentős változás lép életbe a SZÉP-kártya felhasználásában:…
Tovább olvasom >A MOL Campus mindkét étterme, a Virtu és a Zazie is Michelin ajánlást kapott
Mindössze egy évvel a megnyitásukat követően a MOL Campus mindkét…
Tovább olvasom >