Kilenc étterem kapott Rozmaring-díjat
A 2006-ban alapított díjat régiónként egy-egy olyan étterem kaphatja meg, amely mind a gasztronómiai kínálatával, mind pedig igényes környezetével kivívta a turisztikai szakemberek elismerését.
A Virágos Magyarországért
Szervező Bizottsága és a Magyar Turizmus Zrt. által létrehozott díjat február 10-én
Dr. Róna Iván, a Magyar Turizmus Zrt. vezérigazgatója
adta át a „Több, mint legenda Kocsonyafesztivál
a Miskolci Télben” rendezvény programjait bemutató
sajtótájékoztató keretében.
A vezérigazgató kiemelte
a Virágos Magyarországért verseny fontos
szerepét a kulturált településkép
kialakításában, a vendégbarát
országkép megteremtésében, és
jelentőségét a Kulturális Turizmus Évében.
A 2008. évi Rozmaring Díjat
az alábbi éttermek nyerték el: Napraforgó
étterem, Cserszegtomaj (Balaton régió), Remete
Pince és Étterem, Vác (Budapest-Közép-Dunavidék
régió), Kondorosi Csárda, Békés
(Dél-Alföld régió), Bagolyvár, Pécs
(Dél-Dunántúl régió), Tuba Tanya ,
Hajdúszoboszló (Észak-Alföld régió),
Kortyolda Söröző, Miskolc (Észak-Magyarország
régió), Etyek Vendégfogadó
(Közép-Dunántúl régió), Zöld
Elefánt, Zalaapáti (Nyugat-Magyarország régió),
Öreg Pákász, Poroszló (Tisza-tavi régió).
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Halkonzerves doboz, mint a tengerparti művészet tökéletes médiuma – A nap képe
Eredeti, autentikus és feltehetően túl sokba sem kerülhet.
Tovább olvasom >9 kg ramen 2 perc alatt – A nap videója
Evőversenyt nézünk, bizonyos fenntartásokkal…
Tovább olvasom >Csütörtöktől fogad vendégeket Hévíz legújabb szállodája
Elsősorban a hazai turistákra, valamint a környező országokból érkező vendégekre…
Tovább olvasom >