Kezdd a kávéval!
A kávét számos pozitív élettani hatása miatt már önmagában is superfoodként kezeli a táplálkozástudomány, de még kedvenc reggeli italunkat is lehet tovább turbózni. A funkcionális élelmiszerek folyamatosan erősödő trendjének gyümölcse a Prodalim cég által kidolgozott Capsoil kávékapszula is: olyan extra összetevőket adnak a darált kávéhoz, mint az A-, D-, E- és K-vitaminok, CBD és egyebek. Az eddig egyedülálló „szuperfunkcionális” termék egy olyan technológia kifejlesztésével jöhetett létre, amivel ezek az egyébként olajban oldódó anyagok forró vagy akár hideg vízben is oldódó porrá alakíthatók.

„Szuperfunkcionális” termék
A zsúfolt F&B piacon egy-egy termék megkülönböztethetősége, látható többletértékei komoly versenyelőnyt jelenthetnek, hát még, ha azok illeszkednek a ma mindent überelő egészségtrendekhez. Különösen érdekes lehet ez egy olyan pozicionáltságú termékfajta esetében, mint a kapszulás kávé. //
Kapcsolódó cikkeink
Fúziót fontolgat a Lavazza és a Dallmayr– európai kávéóriás jöhet létre
Az olasz Lavazza kávékonszern egyesülést fontolgat a német Dallmayr vállalattal…
Tovább olvasom >Egy csésze kávé a hosszú, egészséges életért? 30 évnyi kutatás adta meg a választ
A reggeli kávé nemcsak ébresztő – a legfrissebb kutatások szerint…
Tovább olvasom >A jövő íze, csomagolása, ritmusa – innovációs térkép 2025-re
Új korszak küszöbén áll az FMCG-piac: a globális gazdasági nyomás…
Tovább olvasom >További cikkeink
Újra az áfaszabályozásról
Zerényi Károly, az MVI elnöki tanácsadója nemrégiben a penzcentrum.hu-nak a…
Tovább olvasom >Nagy hazai borravaló-körkép: így jattolnak a magyarok a vendéglátósok szerint
A vendéglátósok 75 százaléka számolt be arról, hogy a vendégektől…
Tovább olvasom >Rekordforgalomra készül a budapesti repülőtér – minden részletre kiterjed a nyári felkészülés
Soha nem látott utasforgalomra számítanak a 2025-ös nyári szezonban a…
Tovább olvasom >