Kezdd a kávéval!
A kávét számos pozitív élettani hatása miatt már önmagában is superfoodként kezeli a táplálkozástudomány, de még kedvenc reggeli italunkat is lehet tovább turbózni. A funkcionális élelmiszerek folyamatosan erősödő trendjének gyümölcse a Prodalim cég által kidolgozott Capsoil kávékapszula is: olyan extra összetevőket adnak a darált kávéhoz, mint az A-, D-, E- és K-vitaminok, CBD és egyebek. Az eddig egyedülálló „szuperfunkcionális” termék egy olyan technológia kifejlesztésével jöhetett létre, amivel ezek az egyébként olajban oldódó anyagok forró vagy akár hideg vízben is oldódó porrá alakíthatók.

„Szuperfunkcionális” termék
A zsúfolt F&B piacon egy-egy termék megkülönböztethetősége, látható többletértékei komoly versenyelőnyt jelenthetnek, hát még, ha azok illeszkednek a ma mindent überelő egészségtrendekhez. Különösen érdekes lehet ez egy olyan pozicionáltságú termékfajta esetében, mint a kapszulás kávé. //
Kapcsolódó cikkeink
Miért fizetünk többet a reggeli koffeindózisért?
Azt gondolom, kevesen tudunk sikeresen elkezdeni egy átlagos napot egy…
Tovább olvasom >Európába is megérkezett a Nescafé Espresso koncentrátum
Európában is bevezette a Nescafé Espresso Concentrated termékcsaládot a Nestlé,…
Tovább olvasom >A brazil kávéra kivetett vámok ellenére is terjeszkedni tervez Amerikában a Lavazza
Az olasz Lavazza továbbra is terjeszkedni kíván az amerikai piacon,…
Tovább olvasom >További cikkeink
Hő a mélyből: kiaknázatlan kincs a magyar geotermia
Bár Magyarország kiváló geotermikus adottságokkal rendelkezik, a termálhő jelenleg csak…
Tovább olvasom >A fenntartható turizmus fejlesztését segítő uniós program indult Szegeden
A fenntartható turizmus fejlesztését segítő, 2,5 millió eurós (mintegy egymilliárd…
Tovább olvasom >A vendéglátóhely-nevek és a brit humor – A nap képe
Az angolok imádják a(z angol) humort, láthatóan még a vendéglátóhelyek…
Tovább olvasom >