Kezdd a kávéval!
A kávét számos pozitív élettani hatása miatt már önmagában is superfoodként kezeli a táplálkozástudomány, de még kedvenc reggeli italunkat is lehet tovább turbózni. A funkcionális élelmiszerek folyamatosan erősödő trendjének gyümölcse a Prodalim cég által kidolgozott Capsoil kávékapszula is: olyan extra összetevőket adnak a darált kávéhoz, mint az A-, D-, E- és K-vitaminok, CBD és egyebek. Az eddig egyedülálló „szuperfunkcionális” termék egy olyan technológia kifejlesztésével jöhetett létre, amivel ezek az egyébként olajban oldódó anyagok forró vagy akár hideg vízben is oldódó porrá alakíthatók.
A zsúfolt F&B piacon egy-egy termék megkülönböztethetősége, látható többletértékei komoly versenyelőnyt jelenthetnek, hát még, ha azok illeszkednek a ma mindent überelő egészségtrendekhez. Különösen érdekes lehet ez egy olyan pozicionáltságú termékfajta esetében, mint a kapszulás kávé. //
Kapcsolódó cikkeink
Adattudományi módszerekkel és az AI segítségével azonosít a Nestlé a „klímarezisztens kávécserjéket”
A Nestlé szakértői azt vizsgálják, hogy a fejlett adattudomány és…
Tovább olvasom >Új kávépörkölő üzem és oktatóstúdió nyílt Budaörsön
Április 11-én nyitotta meg kávépörkölő üzemét és oktatóstúdióját Budaörsön a…
Tovább olvasom >A Kongói Demokratikus Köztársaságban folytatott kávéipari tevékenységébe invesztál a Nestlé
A pénzeszközöket a cég kávévásárlásra, árprémiumokra, technikai segítségnyújtásra és közösségi…
Tovább olvasom >További cikkeink
Csak a mentes
Februárban ismét a METRO Gasztroakadémia adott otthont az idén 6. alkalommal…
Tovább olvasom >MTÜ: hatvanmillió forintos segítség a Hotel Silvanus helyreállításához
Március elején égett le a térség egyik leglátogatottabb szállodájának, a…
Tovább olvasom >