Kezdd a kávéval!
A kávét számos pozitív élettani hatása miatt már önmagában is superfoodként kezeli a táplálkozástudomány, de még kedvenc reggeli italunkat is lehet tovább turbózni. A funkcionális élelmiszerek folyamatosan erősödő trendjének gyümölcse a Prodalim cég által kidolgozott Capsoil kávékapszula is: olyan extra összetevőket adnak a darált kávéhoz, mint az A-, D-, E- és K-vitaminok, CBD és egyebek. Az eddig egyedülálló „szuperfunkcionális” termék egy olyan technológia kifejlesztésével jöhetett létre, amivel ezek az egyébként olajban oldódó anyagok forró vagy akár hideg vízben is oldódó porrá alakíthatók.

„Szuperfunkcionális” termék
A zsúfolt F&B piacon egy-egy termék megkülönböztethetősége, látható többletértékei komoly versenyelőnyt jelenthetnek, hát még, ha azok illeszkednek a ma mindent überelő egészségtrendekhez. Különösen érdekes lehet ez egy olyan pozicionáltságú termékfajta esetében, mint a kapszulás kávé. //
Kapcsolódó cikkeink
Olcsóbb lesz az arabica kávé
A Reuters 12 kereskedő és elemző részvételével végzett felmérése szerint…
Tovább olvasom >Megérkezett az ENERGY COFFEE rumosdió ízű jegeskávéja
Hazánk piacvezető* alumíniumdobozos jegeskávé márkája, az ENERGY COFFEE, július közepétől…
Tovább olvasom >Lesz elég kávé, de drágán
Gőzerővel folyik a betakarítás a brazíliai kávéültetvényeken, a jelentések szerint…
Tovább olvasom >További cikkeink
Magyar többségű lett a METRO Magyarország Igazgatótanácsa
A METRO Magyarország vezetősége augusztus 1-től magyar többségű: az áruházlánc…
Tovább olvasom >A húsvét és a pünkösd mentette meg a belföldi turizmust a második negyedévben
A főváros után Siófok és Eger vonzotta a legtöbb vendéget…
Tovább olvasom >“Rezsi-rémálom” miatt zár be egy újabb híres magyar étterem
Nem bírják fizetni a számlákat, ezért augusztus végén bezár, és…
Tovább olvasom >