Kemény Dénes: „Ha csinálunk valamit, tegyük azt a lehető legmagasabb szinten”

Szerző: Gyarmati Orsolya Dátum: 2021. 10. 04. 19:00

Egyetemi docens, motivációs tréner, volt szövetségi kapitány… Kemény Dénes rengeteg mindent csinál, s éppen azokat a napokat érzi fárasztónak, amikor nincs mit csinálnia. A Future Talks vendégeként többek között arról mesélt, hogyan tudunk kimászni a legmélyebb gödörből is – és hogyan segíti őt ebben sportolói múltja.

Kemény Dénes

 

A volt szövetségi kapitány kiemelte: teljesítőképességünk határa sokkal messzebb van, mint gondolnánk. Ezt már gyerekkorában megtanulta, amikor az uszoda medencéjében nap mint nap átlépte saját határait mentálisan és fizikailag egyaránt.

Szó esett még a kilátástalan helyzetekről is, amelyek kapcsán Kemény úgy fogalmazott: mindig lehet találni fogódzkodókat akár saját magunk, akár mások segítsége által.

Krizsó Szilvia

Kemény mesélt még arról, milyen volt szövetségi kapitányként a vízilabda-válogattotat irányítani, kinek mekkora a felelőssége egy-egy meccsen, és miért lenne fontos, hogy minél több szurkoló értse a vízilabdázás szabályait.

A beszélgetésben Kemény és Krizsó Szilvia érintették még a vadászat hasznát, a feltöltődés fontosságának témakörét, is kitértek arra is, milyen tanácsokat tud adni egy volt szövetségi kapitány motivációs trénerként cégvezetőknek.

A teljes beszélgetést meghallgathatja és megnézheti az alábbi platformokon, a linkekre kattintva:

Youtube:

https://www.youtube.com/watch?v=RH1u2bRc-yM

Facebook:

https://www.facebook.com/trademagazin.hu

Soundcloud:

https://soundcloud.com/trade-magazin

Spotify:

https://open.spotify.com/show/1imr2D62BIXEzsr5RNABLu

Trade magazin:

https://trademagazin.hu/hu/rendezvenyek/future-talks-business-podcast/

Minden héten hétfőn 17 órakor új adással jelentkezik a Future Talks Krizsó Szilviával, a Trade magazin business podcastja.

 

Kapcsolódó cikkeink