Kékfény hírek: Bálból lopták a töltött káposztát

Szerző: trademagazin Dátum: 2015. 02. 26. 10:17

Bűnüldözői körökben is ismert és elismert lapunk tegnap délben kapta a komoly hírértékkel bíró információt: a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint egy dubicsányi férfit és nőt hallgattak ki a rendőrök gyanúsítottként, akik a helyi bál forgatagát kihasználva loptak el egy tál töltött káposztát az őrizetlenül hagyott hűtőszekrényből.

Kekfeny hirek

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2015. február 21-én 22 óra 10 perckor érkezett bejelentés, amelyben egy hölgy elmondta, hogy Dubicsányban a Kossuth Lajos utcán egy rendezvényre ismeretlenek besurrantak, majd eltulajdonítottak egy tál töltött káposztát.
A rendezvény helyszínének közelében a kiérkező rendőrök elfogták a töltött káposztát ellopó, majd elfogyasztó B. Dávid 19 éves és B. Ágnes 25 éves helyi lakosokat.

Az Ózdi Rendőrkapitányság nyomozói a terhelteket előállításukat követően lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként, akik beismerték tettüket.

Kapcsolódó cikkeink