Karácsonyi jótékonykodás

Szerző: Trademagazin Dátum: 2021. 01. 25. 11:18

Decemberben az MVI felhívást intézett a szakma felé, segítsék a kórházi dolgozókat étellel, süteménnyel ünnepek idején. Kovács László elnök a megajándékozni kívántakról így fogalmazott: Jelenlegi áldozatvállalásukat másképp nem tudjuk megköszönni, csak ezzel az apró figyelmességgel, amellyel talán egy kis örömöt és nyugalmat varázsolhatunk azok életébe, akik nap mint nap helyt állnak értünk, ünnepektől függetlenül.

Az MVI tagsága részéről hárman is csatlakoztak az akcióhoz.

Garaczi János, a lajosmizsei Tanyacsárda tulajdonosa és munkatársai szilveszterkor lepték meg rengeteg bejglivel a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház ügyeletben lévő munkatársait.


Pintér Katalin, a Gerbeaud tulajdonosa a Semmelweis Egyetem Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Klinika intenzív osztálya orvosainak és betegeinek küldött bejglit.

Kovács László, a La Fiesta Party Service tulajdonosa a karácsony utáni két napban 120 adag ételt – halászlevet, töltöttkáposztát, hidegtálakat, salátákat – valamint sok-sok bejglit ajándékozott az Uzsoki Utcai Kórház Sürgősségi Betegellátó Osztályának.

Semsei Rudolf, a VakVarjú Étteremcsalád tulajdonosa a Csak Egyet Szociális Segítő Központban a hajléktalanokat, mélyszegénységben élő embereket felkaroló római katolikus karizmatikus missziós szolgálat karácsonyi ebédjét biztosította. //

Kapcsolódó cikkeink