Kanadából érkezik a homár a trandícionális vacsorára
A Kanadai-Magyar Kereskedelmi Kamara által évről évre megrendezésre kerülő homárvacsora Budapest egyik legnagyobb üzleti eseményé vált az idők során. A vacsorán a cégtulajdonosok, vezetők, üzletemberek felhőtlen szórakozását és a kapcsolatépítést a friss homár teszi ízletesen teljessé, amely egyenesen a kanadai Nova Scotia tartományból kerül a vendégek asztalára a Hotel InterContinental Budapest báltermében, november 12-én.
Kellemeset a hasznossal
A méltán népszerű Canadian Lobster Dinner idén már 28. alkalommal várja tárt kapukkal vendégeit, akik amellett, hogy nemzetközi szinteken is sikeres üzletemberekkel bővíthetik kapcsolati hálójukat, egy kellemes és elegáns estet élhetnek át házastársukkal, kollégáikkal együtt. Budapest e nagy presztízsű eseményén a hangulatot az élőzene, a tombola és a csendes aukció biztosítják; az i-re a pontot pedig kétségtelenül a friss, ízletes homár teszi fel.
Az est fénypontja: a homár
Nova Scotia tartományban található Kanada „homárfővárosa”: itt már az 1800-as évek óta a homárhalászat a gazdaság egyik legmeghatározóbb eleme a helyi lakosok számára. Ezt a folyamatot támogatja minden alkalommal a Kanadai-Magyar Kereskedelmi Kamara is: az itt halászott homárok indulnak útnak, majd – egy hollandiai pihentetés után – egyenesen (és frissen!) az InterContinental Budapest séfjének konyhájába érkeznek, hogy felejthetetlen vacsoraként emeljék tovább a nívós est színvonalát.
Még tart a jelentkezés
A Canadian Lobster Dinner esemény évről évre üzletemberek százait vonzza; ugyan több visszajáró vendég is akad, de a törzsvendégek mellett a Kanadai-Magyar Kereskedelmi Kamara szívesen fogad új látogatókat is.
„Büszkék vagyunk arra, hogy számos olyan vendégünk van, aki évek, sőt évtizedek óta ellátogat a homárvacsoránkra; ugyanakkor szeretettel látunk új arcokat is, hisz szeretnénk, ha minél többen megismernék a kamara tevékenységét. Célunk, hogy hozzájárulhassunk egy igazán hatékony, esetenként a határokon is túlmutató üzleti networking építésében, mely végső soron a vállalatok gazdasági fellendülését célozza meg”
– fogalmazott dr. Lovas Judit, a Kanadai-Magyar Kereskedelmi Kamara ügyvezetője.
Kapcsolódó cikkeink
Ez megfogta, ez hazavitte, ez megsütötte… – A nap videója
Homárfogás és -sütés Bermudán. A filmért katt a képre! …
Tovább olvasom >Ha már homár, legyen kanadai!
Novemberben, az InterContinental Budapest báltermében került megrendezésre a Kanadai–Magyar Kereskedelmi…
Tovább olvasom >Kis lépések a fenntartható világért
Október 4-én a fenntartható élelmiszer-termelési rendszerekről, az új összetevőkről és…
Tovább olvasom >További cikkeink
Visszafogott év után erős az ünnepi szezon
Az online vásárlók 74%-a, mintegy 3,1 millió fő készül az…
Tovább olvasom >A Lidl kiadta 3. fenntarthatósági jelentését
Megjelent a Lidl Magyarország 2022/2023-as üzleti évekre vonatkozó fenntarthatósági jelentése.…
Tovább olvasom >Régiók harca: ezek a legnépszerűbb ételek a magyarok szerint
Mexikói ételekből az országos átlag ötszöröse fogy Debrecenben, míg Szeged…
Tovább olvasom >