Júniusban Visegrádon találkozik az Ecommerce szakma

Szerző: Trademagazin Dátum: 2019. 05. 13. 16:58

Az elmúlt évek hagyományainak megfelelően idén is Visegrád az helyszínt a hazai ecommerce szakma egyik legrangosabb eseményének, a Hungarian Ecommerce Summit-nak, azaz a 16. alkalommal megrendezésre kerülő elektronikus kereskedelem konferenciának.

Áttekintés és piacelemzés: Hazai és külföldi előadóink beszélnek a közép-európai piacok teljesítményéről, a fejlődés mozgatórugóiról, és a közeljövőben érvényesülő trendekről.

Stratégia és befektetések: szakértők segítségével betekintés a cégértékelések, tőkebevonások és cégeladások témakörébe, kerekasztal beszélgetés megvalósult hazai példák szereplőivel.

Online marketing: affiliate rendszerek, Google Shopping, performance video hirdetések, és egy kevesek által ismert Facebook titok is terítékre kerül.

Automatizáció: hatékonyságnövelés, best pratictice-k online retailerek számára logisztika, pénzügy, marketing, és online fizetés területeken.

Logisztika blokk: igazi nagyágyuk egy szekcióban, kínzó kérdések, és őszinte válaszok, valamint felkészülési tippek az utolsó negyedév nagy hajrájára. Vendégünk a GLS, az MPL, a Foxpost és a Csomagküldő.hu vezetője, a blokkot pedig a GKI Digital kizárólag erre a rendezvényre készített logisztikai témájú kutatásával indítjuk.

És hogy kiknek javasoljuk ezt a rendezvényt? Minden olyan kereskedőnek, akinek az elektronikus értékesítési csatornák is fontosak, és legalább már egy éve foglalkoznak termék- vagy szolgáltatás értékesítéssel.

Ez a konferencia remek lehetőség arra, hogy két nap alatt több tucat olyan szakemberrel találkozhasson egy helyen, egy időben, akikkel beszélgetve megalapozhatja saját vállalkozása fejlesztését a tőlük kapott gondolatok, inspirációk, és tudás révén.

FONTOS részletek:

Időpont: 2019. június 4-5. (kedd és szerda)

Helyszín: Thermal Hotel Visegrád

Jegyvásárlás május 31-ig az Ecommerce Hungary konferencia oldalán

Kapcsolódó cikkeink