Jövő jó bőrben

Szerző: Justin István Dátum: 2014. 02. 22. 00:17

Amikor a Lánchíd Klub – most már több mint 10 éve – megalakult, csak remélni tudtuk, hogy működése hosszú távon is az egyik legjelentősebb élelmiszer-ipari, üzleti véleményformáló fórum lesz. Büszkék lehetünk rá, hogy az eredeti célkitűzéseinket mindig szem előtt tartva, a gyártói és kereskedelmi oldal között egy folyamatos kommunikáció, párbeszéd valósulhatott meg, sokszor konkrét eredményeket felmutatva, és néha persze kudarcokat is átélve.

 Justin István ügyvezető Pek-Snack


Justin István
ügyvezető
Pek-Snack

Hogy a magyar élelmiszeripar versenyképessége, innovációs színvonala a Lánchíd Klub működésének köszönhetően javult-e, azt nem tudom. De abban biztos vagyok, hogy a mögöttünk lévő időszakban nagyon sok aktuális kérdésben hallattuk a hangunkat, fogalmaztuk meg a véleményünket, szakmai álláspontunkat. És mindezt az objektivitás és semlegesség talaján, csakis a szakmaiság elveinek maximális figyelembevételével. Együttműködésünk a Trade magazinnal mára olyan állandó kommunikációs fórumokat eredményezett (Business Dinner, Business Days, Business Roadshow), ahol a fenti elvek bázisán a szakma képviselői, független tanácsadók és szakemberek fogalmazhatják meg mondanivalójukat, álláspontjukat aktuális kérdésekben. Mindig arra törekszünk, hogy a hazai élelmiszeripar fejlődése érdekében minden érintettet megszólítsunk, és egy asztalhoz ültessük a törvényalkotói oldal képviselőit az ipar és kereskedelem képviselőivel. Mindig a Párbeszédre törekszünk, és próbálunk nem megelégedni a „Pár beszéddel”.

A magam részéről örülök, hogy több mint 12 éves édesipari tapasztalattal, egy közel 7 éves posta-logisztikai piaci kitérő után, januártól visszatértem az FMCG világába, és a Pek-Snack Kft. ügyvezető igazgatójaként ismételten az élelmiszer-ipari szegmens egyik kiváló, versenyképes cégénél kamatoztathatom tudásomat. Biztos vagyok benne, hogy mi ezután is a hatékony és eredményes párbeszédre törekszünk a Lánchíd Klubbon innen és túl!

Kapcsolódó cikkeink