Jótékonysági főzés rászorulóknak
Neves séfek fogtak össze, hogy jótékonysági főzéssel segítsenek rászorulókon. November 9-én Pap Lajos – ismertebb nevén „Atya séf” – szervezésében a La Fiesta Party Service konyháján 1000 adag egytálétel készült a Magyar Máltai Szeretetszolgálat részére.
![](https://trademagazin.cdn.webgarden.io/wp-content/uploads/2020/11/J%C3%B3t%C3%A9konys%C3%A1gi-f%C5%91z%C3%A9s-3-300x200.jpg)
A jótékonysági főzés a La Fiesta Party Service konyháján zajlott
A karitatív akció keretében különböző beszállítóktól adományként kapott alapanyagokból bácskai rizseshúst főztek, amelyet a Máltai Szeretetszolgálat intézményeibe szállítottak ki. A példaértékű összefogásban közel 40 szakember vett részt. A munka vidám hangulatban zajlott, a biztonsági előírások betartása mellett. Összesen kilenc szociális intézmény lakói és ellátottjai örülhettek a különleges vacsorának.
Kapcsolódó cikkeink
A Gundel-díjátadó Gála margójára
Remekül sikerült, rendkívül jó hangulatban zajlott az Ipartestület idén már…
Tovább olvasom >Ott voltunk a (játék)szeren (1. rész)
Megtelt szeptember 19–23. között a Trade Játszótér, vagyis a Trade…
Tovább olvasom >Karitatív catering
Váratlan lehetőség adódott a La Fiesta Party Service előtt, hogy…
Tovább olvasom >További cikkeink
Fenntartható vendéglátás Magyarországon: a 2024-es év úttörői
Magyarországon a fenntarthatóság napjaink egyik legfontosabb kihívása, különösen az éttermi…
Tovább olvasom >Trendekbe fagylalva
Ami hosszú időn keresztül csak egy jeges nyalánkság volt, abból a…
Tovább olvasom >