Jótékony kilométerekkel segít a Theodora

Szerző: trademagazin Dátum: 2010. 09. 20. 00:00

Aki kutyafuttában vásárol, e szokását most jó cél szolgálatába állíthatja. Fél km futással 5 Ft-ot tehet hozzá ahhoz a jótékonysági alaphoz, melyet a Theodorát palackozó Kékkúti Ásványvíz Zrt. a
közönség által kiválasztott civil szervezetnek adományoz.

A Theodora futópadjai augusztustól járják az országot és buzdítanak egyszerre mozgásra és jótékonykodásra.  A sportoláson kívül, a 3 legszerencsésebb Theodora vásárló akár 1 millió forinttal egyengetheti további életútját.
Közel 600.000 forint az eddigi mérlege a Theodora jó ügyének, amelynek keretén belül mintegy 500.000 métert futott vagy kocogott le  670 alkalmi és profi sportoló a futópadokon országszerte. A jótékony fürgelábú vásárlók a szervezők reményei szerint milliós összeget „futhatnak össze” a közösen megtett kilométerekből. A Kékkúti Ásványvíz Zrt. ugyanis minden megtett 100 méter után 1 forinttal növeli annak a virtuális perselynek a tartalmát, melyet a cég a játék végén – október elején –  egy, a vásárlók szívéhez legközelebb álló civil szervezetnek adományoz. A kérdés, hogy melyik szervezet nyeri el a jótékonykodók „kilométerdíját” még nyitott: szeptember végéig bárki támogathatja szavazatival a Magyar Speciális Olimpia Szövetséget, az Együtt a Leukémiás Gyermekekért Alapítványt, a Magyar Vöröskeresztet vagy a WWF Magyarországot a http://www.theodora-info.hu/index.php/jougy oldalon.
Bár a kampány már augusztus 6-án megkezdődött, aki eddig még nem állt futópadra, az sem maradt ki semmiből: szeptember 17-18-án Budapesten a Camponában, valamint Szombathelyen és Miskolcon a Tesco áruházakban csatlakozhat a jótékony futók táborához. Az utolsó kilométereket pedig szeptember 24-25-én Budapesten a Váci úton, Kecskeméten és Szegeden a Tesco hipermarketekben róhatják a vásárlók. A Theodora játékával még messzebbre is juthatnak a vállalkozó kedvűek: 6 db Theodora címke beküldésével három hetente 1-1 millió forinttal saját életútjukat is egyengethetik a Theodora promóciója alatt.
Kapcsolódó cikkeink