Jég veletek!
A cateringesek munkája sokszor több kreativitást igényel, mint a „hagyományos” vendéglátásban dolgozó kollégáiké. Ma az az ügyfél legtermészetesebb elvárása, hogy a gasztronómiában legyenek nagyon otthon, de aktív szerepet kell vállalniuk egy-egy rendezvény szervezésében is. A megrendelő emlékezetessé szeretné tenni az eseményt, nemegyszer extrém, látványos, másokétól különböző, az Instagramon is jól mutató ötletekkel, megoldásokkal, ezért weboldalunkon gyakran mutatunk az ilyen igényeket is kielégítő különleges tálalóeszközöket. A legújabb trend, az étel- és italkínálás óriási jégedényekből, egyszerűbb jégszobrokból, már csak többfunkcióssága miatt is kiemelkedik ezek közül: látványosak, hűtenek és a buli végén elpakolni sem kell őket.
Kapcsolódó cikkeink
Lángos-luxus a Balatonnál: már 3900 forintba is kerülhet egy sajtos-tejfölös
A klasszikus balatoni lángos egykor filléres retró ételnek számított, 2025…
Tovább olvasom >Új éttermi szolgáltatást vezetett be a Munch
Elindult a Munch Club, amely exkluzív éttermi 1+1 Dealekkel és…
Tovább olvasom >Gourmet kaland útközben is: megújult az OMV VIVA nyári gasztrokínálata
A nyár nemcsak a szabadságról és a napsütésről szól, hanem…
Tovább olvasom >További cikkeink
Nemzetközi felmérés: rekordmagas az utazási kedv Európában a globális feszültségek ellenére is
Az éghajlatváltozás, a globális bizonytalanságok és a geopolitikai zavarok ellenére…
Tovább olvasom >Újra jön a Strandok Éjszakája
Idén tizenhatodik alkalommal rendezik meg a Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére a…
Tovább olvasom >Strandválasztás okosan: így változik a Balaton turisztikai térképe
A Balaton továbbra is verhetetlen a hazai nyaralók körében –…
Tovább olvasom >