Jég veletek!
A cateringesek munkája sokszor több kreativitást igényel, mint a „hagyományos” vendéglátásban dolgozó kollégáiké. Ma az az ügyfél legtermészetesebb elvárása, hogy a gasztronómiában legyenek nagyon otthon, de aktív szerepet kell vállalniuk egy-egy rendezvény szervezésében is. A megrendelő emlékezetessé szeretné tenni az eseményt, nemegyszer extrém, látványos, másokétól különböző, az Instagramon is jól mutató ötletekkel, megoldásokkal, ezért weboldalunkon gyakran mutatunk az ilyen igényeket is kielégítő különleges tálalóeszközöket. A legújabb trend, az étel- és italkínálás óriási jégedényekből, egyszerűbb jégszobrokból, már csak többfunkcióssága miatt is kiemelkedik ezek közül: látványosak, hűtenek és a buli végén elpakolni sem kell őket.
Kapcsolódó cikkeink
Nagy hazai borravaló-körkép: így jattolnak a magyarok a vendéglátósok szerint
A vendéglátósok 75 százaléka számolt be arról, hogy a vendégektől…
Tovább olvasom >Két napig Korea a Margit-szigetre költözik: indul az ingyenes KoreaON 2025 kulturális fesztivál!
A budapesti nyár idén is elhozza a KoreaON kulturális fesztivált,…
Tovább olvasom >Bemutatkozott a magyar méz és a mangalica Oszakában
Tovább kell erősíteni az olyan prémium mezőgazdasági termékek jelenlétét a…
Tovább olvasom >További cikkeink
Újra az áfaszabályozásról
Zerényi Károly, az MVI elnöki tanácsadója nemrégiben a penzcentrum.hu-nak a…
Tovább olvasom >A homo ludens kedvence utazásnál -A nap képe
A kutya se viheti magával a társasjátéktáblát! Vagy korábban már…
Tovább olvasom >