Október 19-én a Magyar Vendéglátók Ipartestülete a hagyományokhoz híven ismét megrendezi Gundel Károly-díjátadó Gálaebédjét – a helyszíne ezúttal is a Gundel Étterem lesz. A jegyek nemcsak MVI-tagok számára elérhetők.
A cikk a Trade magazin 2025/10. lapszámában olvasható.
A menüsort a tavalyi díjazottak, Kovács Lázár és Bicsár Attila, valamint a Gundel étterem séfje, Wolf András közösen készítik:
Amuse bouche és előételek
Rétegezett kacsamáj, füstölt pisztráng, zöldalma (Bicsár Attila – Sauska Borászat); Tésztában sült vadpástétom, pisztácia, gyümölcs chutney, makói fehérhagyma lekvár (Wolf András – Gundel Étterem), Sonka kóstoló 32 hónapos mangalicasonkából, kovászos kenyérrel, savanyított zöldségekkel (Kovács-Siklósi Lázár), Vegán padlizsánkrém, kápia paprikakrém (Wolf András)
Leves
Fácán erőleves maceszgombóccal (Wolf András)
Főétel
Borjúszűz érmék Kedvessy módon roston sült libamájjal, gombával (Wolf András)
Desszert
Klasszikus Gundel-palacsinta, Esterházy-bonbon, Dobos tortácska, Rigó Jancsi, Mák Charlotte (Gundel Étterem és Jakabfi Dávid cukrász)
Az esemény műsorvezetője Gundel Takács Gábor.
Kapcsolódó cikkeink
Ritmusváltás előtt a magyar intermodális forgalom
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Szép jövő előtt a növényi alapú élelmiszerek piaca
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Fröccsenésmentes piszoár
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >További cikkeink
Szedvicsfutószalag-bárpult – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Egy szerény ebéd a mennybe megy – A nap képe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >A nap mondása
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >
