Ízek ünnepe

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2025. 10. 01. 14:29
🎧 Hallgasd a cikket:

Október 19-én a Magyar Vendéglátók Ipartestülete a hagyományokhoz híven ismét megrendezi Gundel Károly-díjátadó Gálaebédjét – a helyszíne ezúttal is a Gundel Étterem lesz. A jegyek nemcsak MVI-tagok számára elérhetők.

A cikk a Trade magazin 2025/10. lapszámában olvasható.

A menüsort a tavalyi díjazottak, Kovács Lázár és Bicsár Attila, valamint a Gundel étterem séfje, Wolf András közösen készítik:

Amuse bouche és előételek

Rétegezett kacsamáj, füstölt pisztráng, zöldalma (Bicsár Attila – Sauska Borászat); Tésztában sült vadpástétom, pisztácia, gyümölcs chutney, makói fehérhagyma lekvár (Wolf András – Gundel Étterem), Sonka kóstoló 32 hónapos mangalicasonkából, kovászos kenyérrel, savanyított zöldségekkel (Kovács-Siklósi Lázár), Vegán padlizsánkrém, kápia paprikakrém (Wolf András)

Leves

Fácán erőleves maceszgombóccal (Wolf András)

Főétel

Borjúszűz érmék Kedvessy módon roston sült libamájjal, gombával (Wolf András)

Desszert

Klasszikus Gundel-palacsinta, Esterházy-bonbon, Dobos tortácska, Rigó Jancsi, Mák Charlotte (Gundel Étterem és Jakabfi Dávid cukrász)

Az esemény műsorvezetője Gundel Takács Gábor.

Kapcsolódó cikkeink