Ismét kialszanak egy órára a METRO fényei

Szerző: trademagazin Dátum: 2014. 03. 28. 11:09

Március 29-én, szombaton 20.30-kor minden magyarországi METRO áruház világító oszlopfelirata kialszik a Föld Órája eseményhez csatlakozva, és az áruházi eladóterek világítása is csökkentett üzemmódban működik majd a klímavédelem érdekében.

METRO„A kezdetek óta részt veszünk a kezdeményezésben, már 2009-ben, az első hazai Föld órája aktivitáshoz csatlakoztunk, és azóta is fontosnak tartjuk, hogy Magyarország legnagyobb és egyetlen nagykereskedelmi áruházláncaként minden évben részt vegyünk benne, segítsük a WWF munkáját és közösen felhívjuk a figyelmet a természeti erőforrások védelmére, egyben alternatív energiaforrások keresésére” – mondta Krubl Yvette a METRO Kereskedelmi Kft. kommunikációs vezetője, a vállalaton belül a fenntarthatóságért felelős szakember.

A METRO a tavalyi évben világszerte útjának indította Energia Tudatossági Program nevű kezdeményezését, azzal a céllal, hogy a dolgozókkal közösen csökkentse a vállalat ökológiai lábnyomát. A vállalat 700 áruházában a dolgozókkal közösen alakította ki az új, hatékonyabb energiagazdálkodási intézkedések bevezetését.

Kapcsolódó cikkeink