Ismét előjelentkezési határidő a Sirha Budapest kiállításra

Szerző: trademagazin Dátum: 2015. 11. 10. 10:58

HUNGEXPO Vásárközpontban 2016. május 9. és 11. között kerül megrendezésre a Sirha Budapest szakkiállítás. Az élelmiszer- és vendéglátó-ipari szakkiállítás új színt visz a szektor életébe, nemzetközi kapcsolatépítési lehetőséget biztosít a résztvevő cégeknek és látogatóknak. A kiállításról és lehetőségekről az október eleji Business Days konferencián is beszámoltak a szervezők.

A helykiosztás a korábbi gyakorlattal ellentétben előre rajzolt pavilontérkép alapján történik. A Sirha által nyújtott lehetőségek és az új stratégia sikeresen vizsgázik a piacon, hiszen szeptember végén már a legnagyobb ’A’ pavilon kétharmada foglalt.

Jelentkezni azonban továbbra is lehet, és érdemes ezt november 30-a előtt megtenni, hiszen a határidő előtt a helydíjból 17% kedvezmény kapható, és nem utolsó sorban még válogathatnak a helyek közül.

A kiállításon számos nagyon rangos szakmai versenyre is sor kerül. Elsőként kell említeni a Bocuse d’Or európai döntőjét, mely rendkívüli szakmai és sajtóérdeklődésre tart számot. De már most előkészület alatt van például a Sirha Budapest Desszert verseny, a Magyar Barista Bajnokság, a Kreatív Pékfórum programjai, valamint több szakmai szervezet konferenciája is.

A kiállításról bővebb információt, jelentkezési ívet találnak az októberben megújult weboldalon:

www.sirha-budapest.com

Kapcsolódó cikkeink