Ipartestületi gálaebéd 2022
Az előző két évben a pandémia miatt elmaradt ünnepélyes Gundel Károly-díjátadásokat is pótolták októberben az MVI idei gálaebédjén – stílszerűen a Gundel Étterem báltermében.
A Gálaebéd 6 fogásból álló menüsoráról a Gundel Étterem, az Aranykaviár Étterem, a Biarritz Étterem, és az Anyukám mondta Étterem séfjei gondoskodtak. Ahogy talán képeinken is látszik, a remek hangulatú rendezvény most is méltó ünnepe volt az ipartestület munkájának és a szakma Kossuth-díjának nevezett Gundel-díjnak.
A díjakat ők, illetve képviselőik vehették át: 2020. évi díjak – dr. Csizmadia László (posztumusz) és Molnár Attila, 2021. évi díjak – Berkes Gyula és a Dudás testvérek, illetve az idei díjazottak: Borbás Marcsi és Macsinka János.
//
Ez a cikk a Trade magazin 2022.12-01. számában olvasható
Kapcsolódó cikkeink
Ingadozó munkaerő-állomány
Az MVI évente közzéteszi statisztikai helyzetjelentését a vendéglátásról. A kiadvány…
Tovább olvasom >A visszaváltás nehézségei
A palackvisszaváltás komoly problémát jelent a HoReCa szektor számos képviselőjének. A…
Tovább olvasom >Ellenőrzések és büntetések
A tapasztalatok szerint ismét gyakoriak a vendéglátóegységekben a NAV-ellenőrzések. Az ellenőrök…
Tovább olvasom >További cikkeink
Visszafogottabb eredményt hozott az ősz az idegenforgalomban
A nyári szezon növekedése után az ősz első hónapja visszafogottabb…
Tovább olvasom >Az idei első félévben is töretlenül bővült a globális hotelipar
Az előző év kiugró eredményeihez képest is képes volt tovább…
Tovább olvasom >