Ipartestületi gálaebéd 2022
Az előző két évben a pandémia miatt elmaradt ünnepélyes Gundel Károly-díjátadásokat is pótolták októberben az MVI idei gálaebédjén – stílszerűen a Gundel Étterem báltermében.
A Gálaebéd 6 fogásból álló menüsoráról a Gundel Étterem, az Aranykaviár Étterem, a Biarritz Étterem, és az Anyukám mondta Étterem séfjei gondoskodtak. Ahogy talán képeinken is látszik, a remek hangulatú rendezvény most is méltó ünnepe volt az ipartestület munkájának és a szakma Kossuth-díjának nevezett Gundel-díjnak.
A díjakat ők, illetve képviselőik vehették át: 2020. évi díjak – dr. Csizmadia László (posztumusz) és Molnár Attila, 2021. évi díjak – Berkes Gyula és a Dudás testvérek, illetve az idei díjazottak: Borbás Marcsi és Macsinka János.
//
Ez a cikk a Trade magazin 2022.12-01. számában olvasható
Kapcsolódó cikkeink
A Magyar Vendéglátók Ipartastülete üdvözli az NGM felszolgálási díjjal kapcsolatos döntését
A Magyar Vendéglátók Ipartestülete (MVI) üdvözli az NGM felszolgálási díjjal…
Tovább olvasom >Javuló tendenciák
Az MVI évente közzéteszi statisztikai helyzetjelentését a vendéglátásról. A kiadvány…
Tovább olvasom >Ez volt az idei Gundel-díj átadás – A nap képe
Október 27-én a Gundel Étteremben immáron 9. alkalommal adták át…
Tovább olvasom >További cikkeink
A csodálatos mandarin – A nap videója
Yoshihiro Okada „műveit” már ismerik olvasóink: néhány vágást ejt mandarinok héján,…
Tovább olvasom >Mit meg nem tesznek a frissességért! – A nap képe
A skandináv országokban kultusza van a friss élelmiszereknek – íme…
Tovább olvasom >