Ipartestületi gálaebéd 2022
Az előző két évben a pandémia miatt elmaradt ünnepélyes Gundel Károly-díjátadásokat is pótolták októberben az MVI idei gálaebédjén – stílszerűen a Gundel Étterem báltermében.
A Gálaebéd 6 fogásból álló menüsoráról a Gundel Étterem, az Aranykaviár Étterem, a Biarritz Étterem, és az Anyukám mondta Étterem séfjei gondoskodtak. Ahogy talán képeinken is látszik, a remek hangulatú rendezvény most is méltó ünnepe volt az ipartestület munkájának és a szakma Kossuth-díjának nevezett Gundel-díjnak.
A díjakat ők, illetve képviselőik vehették át: 2020. évi díjak – dr. Csizmadia László (posztumusz) és Molnár Attila, 2021. évi díjak – Berkes Gyula és a Dudás testvérek, illetve az idei díjazottak: Borbás Marcsi és Macsinka János.
//
Ez a cikk a Trade magazin 2022.12-01. számában olvasható
Kapcsolódó cikkeink
Az MVI statisztikai helyzetjelentése a vendéglátásról
A Magyar Vendéglátók Ipartestülete (MVI) minden évben közzéteszi statisztikai helyzetjelentését…
Tovább olvasom >Problémák és megoldások
Az MVI a Nemzetgazdasági Minisztérium Turisztikai Tanácsadó Testületének kérésére összeállította…
Tovább olvasom >Újra gasztrotúrák
Polyák Norbertet, a Hotel Ózon igazgatóját, aki társadalmi munkában az MVI alelnöke…
Tovább olvasom >További cikkeink
Fenntartható vendéglátás Magyarországon: a 2024-es év úttörői
Magyarországon a fenntarthatóság napjaink egyik legfontosabb kihívása, különösen az éttermi…
Tovább olvasom >Trendekbe fagylalva
Ami hosszú időn keresztül csak egy jeges nyalánkság volt, abból a…
Tovább olvasom >