Ipartestületi gálaebéd, 2018
Jó hangulatban telt az MVI idei gálaebédje, amelyet – ezúttal már ötödször – a 2018-as Gundel Károly-díj átadásával kötöttek össze a szervezők.
Idén a szakma a tavaly decemberben elhunyt kollégára, Jakabffy Lászlóra emlékezett. A 7 fogásból álló menüsort az erre az alkalomra felkért nyolc szakács és cukrász készítette Bicsár Attila executive chef irányításával. A közreműködő séfek mind Jakabffy-tanítványok voltak, akik az alkalomra mesterük kedvenc ételeit alkották meg. A másfélszáz vendéget 50 fős személyzet szolgálta ki. A Gálaebéd házigazdája Kovács László, az ipartestület elnöke és Bíró Lajos voltak. A kitüntetést idén Rosenstein Tibor, a budapesti Rosenstein Étterem tulajdonosa vehette át.
Így zajlott az idei gálaebéd!
Az ünnepi ebéd és az azt követő díjkiosztó néhány érdekes momentumát gyűjtöttük össze képriportunkban
Kapcsolódó cikkeink
Újragondolt felszolgálási díjak
A szakmai szervezetek örömmel fogadták az NGM felszolgálási díjjal kapcsolatos…
Tovább olvasom >A szakma legnagyobb ünnepe
A Magyar Vendéglátók Ipartestülete a hagyományokhoz híven idén októberben is…
Tovább olvasom >További cikkeink
2025 lesz a magyar sörturizmus éve?
18 magyar, kisüzemi sörfőzdébe kalauzol el a Bakancslista 2025 –…
Tovább olvasom >Macsó megközelítés a vásárlásban – A nap képe
Az USA-ban működik (legalább) egy olyan hipermarket, ahol a bevéárláshoz…
Tovább olvasom >Új szabályozás a munkaegészségügyi vizsgálatok terén: mit jelent ez a szállodaipar számára?
2024. szeptember 28-tól jelentős változások léptek életbe a munkaegészségügyi vizsgálatok…
Tovább olvasom >