Ipartestületi gálaebéd, 2018

Szerző: Tisza Andrea Dátum: 2018. 11. 20. 06:48

Jó hangulatban telt az MVI idei gálaebédje, amelyet – ezúttal már ötödször – a 2018-as Gundel Károly-díj átadásával kötöttek össze a szervezők.

 

Idén a szakma a tavaly decemberben elhunyt kollégára, Jakabffy Lászlóra emlékezett. A 7 fogásból álló menüsort az erre az alkalomra felkért nyolc szakács és cukrász készítette Bicsár Attila executive chef irányításával. A közreműködő séfek mind Jakabffy-tanítványok voltak, akik az alkalomra mesterük kedvenc ételeit alkották meg. A másfélszáz vendéget 50 fős személyzet szolgálta ki. A Gálaebéd házigazdája Kovács László, az ipartestület elnöke és Bíró Lajos voltak. A kitüntetést idén Rosenstein Tibor, a budapesti Rosenstein Étterem tulajdonosa vehette át.

Így zajlott az idei gálaebéd!

Az ünnepi ebéd és az azt követő díjkiosztó néhány érdekes momentumát gyűjtöttük össze képriportunkban

Kapcsolódó cikkeink