Ipartestületi gálaebéd, 2018
Jó hangulatban telt az MVI idei gálaebédje, amelyet – ezúttal már ötödször – a 2018-as Gundel Károly-díj átadásával kötöttek össze a szervezők.
Idén a szakma a tavaly decemberben elhunyt kollégára, Jakabffy Lászlóra emlékezett. A 7 fogásból álló menüsort az erre az alkalomra felkért nyolc szakács és cukrász készítette Bicsár Attila executive chef irányításával. A közreműködő séfek mind Jakabffy-tanítványok voltak, akik az alkalomra mesterük kedvenc ételeit alkották meg. A másfélszáz vendéget 50 fős személyzet szolgálta ki. A Gálaebéd házigazdája Kovács László, az ipartestület elnöke és Bíró Lajos voltak. A kitüntetést idén Rosenstein Tibor, a budapesti Rosenstein Étterem tulajdonosa vehette át.
Így zajlott az idei gálaebéd!
Az ünnepi ebéd és az azt követő díjkiosztó néhány érdekes momentumát gyűjtöttük össze képriportunkban
Kapcsolódó cikkeink
Még egyszer a felszolgálási díjról
Az MVI aktualizálta tájékoztató anyagát a jelenlegi szabályozásnak megfelelően a…
Tovább olvasom >Ünnepség a Gundel-emléktáblánál
Szűk körben, csendes megemlékezéssel ünnepelte Gundel János (1844–1915) születésnapját az…
Tovább olvasom >Önnek 1%, a szakmának esély!
Ön is segítheti a szakmai érdekképviseleti munkát, ha személyi jövedelemadója…
Tovább olvasom >További cikkeink
Visszaesett a turizmus konjunktúrája – de még így is a gazdaság egyik legjobban teljesítő szektora
Áprilisban -6 ponton állt a Turizmus Konjunktúra Index (TKI) értéke…
Tovább olvasom >A magyar street food új generációja a Dob utcába költözött – Bemutatkozik a Budapest Bites
A városi street food palettát gazdagító hely prémium grab’n’go élményt…
Tovább olvasom >Ízlelgessük 2025-öt!
Nagyot változott a hazai bárok világa és a koktélfogyasztás kultúrája…
Tovább olvasom >