Ipartestületi gálaebéd, 2018
Jó hangulatban telt az MVI idei gálaebédje, amelyet – ezúttal már ötödször – a 2018-as Gundel Károly-díj átadásával kötöttek össze a szervezők.
Idén a szakma a tavaly decemberben elhunyt kollégára, Jakabffy Lászlóra emlékezett. A 7 fogásból álló menüsort az erre az alkalomra felkért nyolc szakács és cukrász készítette Bicsár Attila executive chef irányításával. A közreműködő séfek mind Jakabffy-tanítványok voltak, akik az alkalomra mesterük kedvenc ételeit alkották meg. A másfélszáz vendéget 50 fős személyzet szolgálta ki. A Gálaebéd házigazdája Kovács László, az ipartestület elnöke és Bíró Lajos voltak. A kitüntetést idén Rosenstein Tibor, a budapesti Rosenstein Étterem tulajdonosa vehette át.
Így zajlott az idei gálaebéd!
Az ünnepi ebéd és az azt követő díjkiosztó néhány érdekes momentumát gyűjtöttük össze képriportunkban
Kapcsolódó cikkeink
Gundel emléktábla-koszorúzás
180 éve született Gundel János vendéglős, a híres gasztronómiai dinasztia…
Tovább olvasom >Ipartestületi konferencia a SIRHA Budapest 2024 kiállításon
A SIRHA Budapest 2024 szakkiállítás első napján – immár hagyományosan…
Tovább olvasom >A család, a csapat és én
Az Év Vendéglőse díjat idén a soproni Erhardt Étterem, Panzió…
Tovább olvasom >További cikkeink
Félautomata teaadagoló – A nap videója
Kedves és szellemes ötlet – szép kivitelezés! A videóért katt…
Tovább olvasom >Ízvarázslás
A Nendo dizájnstúdió olyan poharat készített Japán legrégebbi sörmárkája, a…
Tovább olvasom >