Ipartestületi gálaebéd, 2017
Remek hangulatban telt az ipartestület ez évi gálaebédje, amelyet – ezúttal már negyedszer – a 2017-es Gundel Károly-díj átadásával kötöttek össze a szervezők. A 6 fogásból álló menüsort az erre az alkalomra felkért 9 szakács és cukrász készítette, a másfélszáz vendéget 50 fős személyzet szolgálta ki.
A kitüntetést idén Csapody Balázs, a balatonszemesi Kistücsök Étterem tulajdonosa vehette át.
Címkék: MVI, MVI gálaebéd
Kapcsolódó cikkeink
Újragondolt felszolgálási díjak
A szakmai szervezetek örömmel fogadták az NGM felszolgálási díjjal kapcsolatos…
Tovább olvasom >A szakma legnagyobb ünnepe
A Magyar Vendéglátók Ipartestülete a hagyományokhoz híven idén októberben is…
Tovább olvasom >
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
Az ételárus nehéz kenyere – A nap videója
A film információi szerint 10 dollárcent egy adag ebből az…
Tovább olvasom >„Kényelmi” tálca – A nap képe
A hirtelen mozdulatok sem okozhatnak kárt a Couch Drink +…
Tovább olvasom >