Ipartestületi gálaebéd, 2017
Remek hangulatban telt az ipartestület ez évi gálaebédje, amelyet – ezúttal már negyedszer – a 2017-es Gundel Károly-díj átadásával kötöttek össze a szervezők. A 6 fogásból álló menüsort az erre az alkalomra felkért 9 szakács és cukrász készítette, a másfélszáz vendéget 50 fős személyzet szolgálta ki.
A kitüntetést idén Csapody Balázs, a balatonszemesi Kistücsök Étterem tulajdonosa vehette át.
Kapcsolódó cikkeink
Megtartotta éves közgyűlését a Magyar Vendéglátók Ipartestülete
Szerdán került megrendezésre az MVI éves közgyűlése a pesti Vigadóban…
Tovább olvasom >Akit a szakma gőze megcsapott
A 2024. év egyik Gundel-díjazottja Rácz Mihály, a családi vállalkozásban…
Tovább olvasom >Még egyszer a felszolgálási díjról
Az MVI aktualizálta tájékoztató anyagát a jelenlegi szabályozásnak megfelelően a…
Tovább olvasom >További cikkeink
A Hortobágyi Csárdában lett hungarikum a csárda
Hungarikummá nyilvánították a csárdát és a badacsonyi kéknyelűt a Hungarikum…
Tovább olvasom >Utcai gasztrofesztivál, vacsoraestek és fesztiválos ételrendelés a SopronFesten
A SopronFest Gourmet programjainak keretében, egy héten át városszerte a…
Tovább olvasom >Unicum-sör – reklámkampány és nyereményjáték
Generációk bulifétise volt a kultikus Unicum-sör párosítás, amit még a…
Tovább olvasom >