Ipartestületi gálaebéd, 2017
Remek hangulatban telt az ipartestület ez évi gálaebédje, amelyet – ezúttal már negyedszer – a 2017-es Gundel Károly-díj átadásával kötöttek össze a szervezők. A 6 fogásból álló menüsort az erre az alkalomra felkért 9 szakács és cukrász készítette, a másfélszáz vendéget 50 fős személyzet szolgálta ki.
A kitüntetést idén Csapody Balázs, a balatonszemesi Kistücsök Étterem tulajdonosa vehette át.
Kapcsolódó cikkeink
Jelöljön Ön is, ki kapja a Gundel-díjat 2025-ben!
A Magyar Vendéglátók Ipartestülete Gundel Károly vendéglős és gasztronómiai szakíró…
Tovább olvasom >MVI éves statisztikai helyzetjelentés a vendéglátásról
A Magyar Vendéglátók Ipartestülete (MVI) évente közzéteszi a vendéglátásról szóló…
Tovább olvasom >Éves közgyűlés
Májusban került megrendezésre az MVI éves közgyűlése a pesti Vigadóban működő VígVarjú étteremben,…
Tovább olvasom >További cikkeink
Szárnyal a nyaralópiac: 37 százalékos drágulás fél év alatt
A lakáspiachoz hasonlóan a nyaralópiac is jelentős lendületet vett 2025…
Tovább olvasom >Olaszország idén is tarol a turisták körében – drágább, de megéri
Bár az árak emelkedtek, Olaszország továbbra is az egyik legnépszerűbb…
Tovább olvasom >Puritán és nagyon macsó – A nap képe
A Yeti tökéletes termopohár – mondjuk, hideg whisky-nek vagy forró…
Tovább olvasom >