Instagram hotel nyílt Ausztráliában

Szerző: trademagazin Dátum: 2013. 09. 04. 10:34

Instagram tematikájú hotelt nyitottak Sydney-ben – adta hírül a socialtimes.hu, ahol, szerintük, ember legyen a talpán, aki megállja, hogy ne fotózzon.

Instagram hotel nyilt Ausztraliaban 1

A 1888 Hotel első ránézésre egy mai kor kívánalmainak megfelelő butikhotelnek tűnik, de valójában az egész marketinget a social media, különösen az Instagram rajongóira építették. A hely nem egyszerűen csak fotóért kiáltó, vizuálisan is ingerlő fogásokat tálal fel, vagy pazar hátteret nyújt a selfiekhez, de megkülönböztetett figyelemmel kezeli a legalább tízezer követővel rendelkező felhasználókat, akik egy éjszaka erejéig a ház vendégei.

Már a névválasztás is utal arra, hogy kimondottan a mobilfotósoknak kedveznének, hiszen a Kodak 1888-ban adta ki az első rollfilmes fényképezőgépeit. “Az utazás és a fotózás már egy jóideje kéz a kézben jár, de a social media és az Instagram térhódítása miatt az élmények megosztása mégnagyobb szerepet játszik. Az emberek nem egyszerűen csak látni akarják a szép tereket, hanem le is fotózzák és meg is osztják őket.” – Indokolja Paul Fischman 8Hotels szállodalánc vezérigazgatója a meglepő téma- és névválasztást.

Érdemes egy pillantást vetni a #1888hotel hashtag alatt megtalálható Instagram fotókra, valóban meggyőzőek, mindenesetre meglepődtünk, hogy az ablakok nem kaptak Instagram filtert.

Instagram hotel nyilt Ausztraliaban 2

Instagram hotel nyilt Ausztraliaban 3

Instagram hotel nyilt Ausztraliaban 4

Instagram hotel nyilt Ausztraliaban 5

Kapcsolódó cikkeink