Innovatív Élelmiszerlánc Konferencia 2015: szakmai nap az élelmiszerágazat szereplőinek
Innovatív Élelmiszerlánc Konferencia 2015 címmel szakmai napot tartanak az élelmiszerágazat szereplőinek a Budapesti Corvinus Egyetem Élelmiszertudományi Karán. A konferencia fő üzenete, hogy az élelmiszerágazat stratégiai fontosságú terület Magyarország számára, ugyanakkor az innováció, vagyis a megújulás, fejlődés képessége nem csak lehetőség, hanem kényszer is az élelmiszervállalkozások számára.
A szakmai program érinti az ágazat stratégiai kérdéseit, a közeljövőben megnyíló fejlesztési programokat és forrásokat, az élelmiszervállalkozások és a hazai egyetemek együttműködésében rejlő lehetőségeket, illetve bemutatja azokat az állami intézkedéseket, amelyek a magyar termékek külpiaci megjelenését elősegíthetik. A rendezvényen a Földművelésügyi Minisztérium, az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Külgazdasági és Külügyminisztérium is rangos előadókkal képviselteti magát.
A rendezvény minden résztvevő számára ingyenes, regisztrációs lehetőség és program a www.foodconf.hu honlapon található.
Kapcsolódó cikkeink
Magyarország 20 éve az EU-ban: hogyan változott a külkereskedelem?
2004. május 1-én tíz új állam csatlakozott az Európai Unióhoz,…
Tovább olvasom >Merre tovább, magyar kiskereskedelem? – Jön a RETAIL DAY 2024
A fogyasztói igények változását, a makrogazdasági helyzeten túl, megannyi attribútum…
Tovább olvasom >A fenntartható csomagolás szerepe az élelmiszerveszteség és -pazarlás megelőzésében
A fenntartható csomagolás megvalósítása kulcskérdés a Föld jövője szempontjából. Az…
Tovább olvasom >További cikkeink
Május 11-én Sopronban indítja a fesztiválszezont a HEINEKEN Hungária Zrt.
A 2023-ban első alkalommal megrendezett SopronFest bebizonyította: Sopron nem maradhat fesztivál nélkül,…
Tovább olvasom >Szokatlan akcióval rukkol elő az Auchan
A vásárlók megtartásáért komoly versengés zajlik az áruházláncok között. Az…
Tovább olvasom >Az MRSZ iparági összefogást és akciótervet szorgalmaz
Az MRSZ felkérésére az EY 2024 első negyedévében tanulmányt készített…
Tovább olvasom >