Indul a HELL új kampánya Bruce Willis-szel

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2020. 05. 15. 11:18

Bruce Willis az energiaital mellett HELL ENERGY Coffee-t is iszik a HELL új filmjében, sőt egy csinos nő is feltűnik mellette. A hollywoodi sztárral New Yorkban forgatott reklám május 15-től látható a televíziós csatornákon és a közösségi médiában.

A HELL ENERGY immáron másodszor forgatott Bruce Willis-szel, aki újabb két évre lesz a márka arca. A világszerte több mint 50 országba exportáló és számos országban piacvezető HELL a világ legszebb nőjének választott Zuleyka Riverát is leszerződtette, aki minden idők legnézettebb – 6,7 milliárdos megtekintésű – videoklipjében, a Despacito-ban is főszerepet játszott.

A kampány nem csupán a HELL energiaitalát, de a HELL nemzetközi piacain idén induló új tejeskávéját, a HELL ENERGY COFFEE-t is népszerűsíti. A Bruce Willis nevével fémjelzett kampány május közepétől indul világszerte.

A reklámfilm ezen a linken tekinthető meg:

https://www.hellenergy.com//bw_tvc

Bruce Willis és Zuleyka közös filmjével és fotóival Magyarországon május közepétől TV spotokban, Facebook, Instagram, YouTube hirdetésekben, később óriásplakátokon, citylightokon, járműreklámokon és a termékeket árusító hiper- és szupermarketekben lehet majd találkozni, továbbá a kampányt influencer- és PR aktivitások is kiegészítik.

A HELL ENERGY május közepén induló nemzetközi kampánya 50 országra terjed ki.

 

Kapcsolódó cikkeink