Ilyen vagyok!
Mi tesz egyedivé egy vendéglátóhelyet? Úgy hisszük, a részleteknek nagy szerepe van a megkülönböztethetőségben. Feltűnő vagy diszkrét, kreatív vagy „okos” – vannak ötletek, amelyeket látva csak elégedetten bólintani tudunk.
A dél-koreai Sunhan Kwon egy közönséges székformát kiegészített egy – szó szerint és átvitt értelemben is – kurflival, és olyan háttámlát készített, ami sok kávézó vagy teázó dísze lehetne.
A világ talán legolcsóbb éttermi tányéralátétjével a budapesti Ramenkában találkoztunk: egyszerű A3-as papírlapot használnak és a legegyszerűbb pecsétnyomót a hely nevének mintájával. (Persze hogy ez jól is mutasson, azért kell a hely puritán egyszerűsége, letisztult enteriőrje is!). //
Kapcsolódó cikkeink
Kocsmaútlevél
A minőségi, csapolt söröket népszerűsíti egy ötletes reklámkiadvány, amely több,…
Tovább olvasom >Összességében pozitív tapasztalatokkal zárult a strandbüfék ellenőrzése
Pozitív eredményekkel zárultak az idei évben kibővített nyári szezonális élelmiszerlánc-ellenőrzés…
Tovább olvasom >Elindultak a Balaton körüli szezonális élelmiszerlánc-ellenőrzések
Minden évben három szezonális élelmiszerlánc- ellenőrzést koordinál a Nébih –…
Tovább olvasom >További cikkeink
Hagyományos eljárással készült egyedi tételek a METRO Év Borai
A METRO Év Bora címet a nagykereskedelem minden évben egy…
Tovább olvasom >NGM: erősödik a turisztikai kereslet, a SZÉP Kártya márciusban is népszerű fizetőeszköz volt
Márciusban is erős forgalmat generált a SZÉP Kártya, amely továbbra…
Tovább olvasom >Pálinkakoktél-verseny
A várakozásokat is felülmúlta a március elején rendezett II. Árpád Párlat…
Tovább olvasom >