Ilyen vagyok!
Mi tesz egyedivé egy vendéglátóhelyet? Úgy hisszük, a részleteknek nagy szerepe van a megkülönböztethetőségben. Feltűnő vagy diszkrét, kreatív vagy „okos” – vannak ötletek, amelyeket látva csak elégedetten bólintani tudunk.
A dél-koreai Sunhan Kwon egy közönséges székformát kiegészített egy – szó szerint és átvitt értelemben is – kurflival, és olyan háttámlát készített, ami sok kávézó vagy teázó dísze lehetne.
A világ talán legolcsóbb éttermi tányéralátétjével a budapesti Ramenkában találkoztunk: egyszerű A3-as papírlapot használnak és a legegyszerűbb pecsétnyomót a hely nevének mintájával. (Persze hogy ez jól is mutasson, azért kell a hely puritán egyszerűsége, letisztult enteriőrje is!). //
Kapcsolódó cikkeink
Cigarettavending-automata 2024
Önmagában is komoly értéket képviselő, „műemlék” cigarettavending-automatákat állított csatasorba egy…
Tovább olvasom >Csapolva is kapható lesz a Guinness 0.0 a brit pubokban
A Guinness tulajdonosa, a Diageo bejelentette, hogy szélesebb körben folytatja…
Tovább olvasom >Kocsmaútlevél
A minőségi, csapolt söröket népszerűsíti egy ötletes reklámkiadvány, amely több,…
Tovább olvasom >További cikkeink
A csodálatos mandarin – A nap videója
Yoshihiro Okada „műveit” már ismerik olvasóink: néhány vágást ejt mandarinok héján,…
Tovább olvasom >Mit meg nem tesznek a frissességért! – A nap képe
A skandináv országokban kultusza van a friss élelmiszereknek – íme…
Tovább olvasom >