Idén két Grapoila olaj is tarolt a Great Tate versenyen

Szerző: Trademagazin Dátum: 2019. 08. 07. 10:03

Great Taste minősítést kapott. A Great Taste a világ legismertebb, vakteszten alapuló ételkóstoló versenye, amelynek célja, hogy az ételek és italok egy hiteles, független értékelő rendszerben mérettessenek meg költséges marketing eszközök befolyása nélkül.

A GMO-mentes magyar alapanyagból, Magyarországon gyártott Grapoila hidegen sajtolt bio kukoricacsíra-olaj a tavalyi év után idén is megkapta a csillagot. Az olaj gyönyörű, tiszta, mély arany színével, frissen őrölt mogyorós-magos aromájával és krémesen lágy, édes karakterével ismét rabul ejtette a zsűrit.

Az idén először nevezett Grapoila hidegen sajtolt bio napraforgómag-olaj pedig rögtön két csillaggal – kiváló minősítéssel – távozott a bírálók asztalától. Az intenzív, eredeti napraforgómag íz, a selymes, telt textúra, a zöld nyári rétet idéző aroma egy csöppnyi mogyorós jeggyel meghódította a zsűri ízlelőbimbóit. Megtalálták az igazi napraforgómag-olajat, amely a hidegen sajtolási eljárásnak köszönhetően teljes mértékben őrzi a minőségi, magyar alapanyag értékes tápanyagait. Kiváló salátaolaj és ízesítő, de magas füstpontjának köszönhetően alkalmas sütésre, grillezésre is.

Címkék: ,

Kapcsolódó cikkeink