Idén is köthetünk gépjármű-felelősségbiztosítást a Tescóban

Szerző: trademagazin Dátum: 2009. 10. 28. 00:05

November 2-ától december 31-ig a Tesco vásárlói maguk választhatják ki a számukra legkedvezőbb kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást valamennyi magyarországi biztosító ajánlata közül.

A vásárlók az idén is megköthetik kötelező gépjármű-felelősségbiztosításukat a nagyobb Tesco hipermarketekben.  Minden Magyarországon működő biztosítótársaság ajánlata elérhető lesz az áruházlánc 30 hipermarketjében, valamint a cég honlapján keresztül.
A 2010. évi kötelező gépjármű-felelősségbiztosítását a gépjármű-adatok és a személyes adatok ismeretében bárki könnyedén megkötheti a Pénzügyi Partner pultoknál, illetve a Tesco honlapján, a www.tescoszolgaltatasok.hu oldalon.
Az idei őszi kampány során azok között, akik a Tescóban kötik meg kötelező gépjárműfelelősség-biztosításukat, és be is fizetik az első díjrészletet, egy fehér színű, 3 ajtós Opel Corsa típusú személygépkocsit sorsolnak ki.
 Amellett, hogy a vásárlók az összes elérhető ajánlat közül választhatják ki a számukra legkedvezőbb lehetőséget, a már meglévő biztosításuk felmondásával sem kell törődniük, hiszen az ügyfél által aláírt felmondások továbbítása is részét képezi a szolgáltatásnak. A Tesco partnere, a Hyper Project Biztosítási Szolgáltató Kft. végzi a biztosításközvetítési szolgáltatást – írja a Világgazdaság Online.
Kapcsolódó cikkeink