Idén bővült a vegán opciók köre a Szigeten
Az idei Sziget Fesztivál a vendéglátás terén is új szintre lépett: a hagyományos és nemzetközi fogások mellett minden eddiginél több vegán, vegetáriánus és mentes étel várta a látogatókat. A szervezők idén kiemelt figyelmet fordítottak az ételérzékenységgel élők igényeire is: a dedikált stand kizárólag ilyen kínálatot biztosított az ilyen problémákkal küszködőknek. Emellett minden vendéglátóegységnek kötelezővé tették, hogy legalább egy pénztárcabarát fogást kínáljon.
A fesztivál a vendéglátás fenntarthatóságára is hangsúlyt fektetett, és törekedett a környezettudatos, kisebb karbonlábnyomú megoldásokat alkalmazására.

A vegánok, vegetáriánusok és ételérzékenységgel élők is nagyobb kínálatból választhattak az idei Szigeten
A cikk a Trade magazin 2025/8-9. lapszámában olvasható.
Kapcsolódó cikkeink
Szép jövő előtt a növényi alapú élelmiszerek piaca
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Nyáron is sokat tett a NÉGYOSZ a növényi alapú élelmiszerek ügyéért
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Vegán rántotta 30 000 láb magasságban
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >További cikkeink
Újabb forgalmi adó a SZÉP-kártya tranzakciós díja a kiskereskedelemben
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >AM: Magyarország nem kér a műhúsból
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >MA-HAL: stabil kínálat és árak várhatók a karácsonyi halpiacon – a tógazdaságok szerepe egyre fontosabb a vízgazdálkodásban
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >

