Idén bővült a vegán opciók köre a Szigeten
Az idei Sziget Fesztivál a vendéglátás terén is új szintre lépett: a hagyományos és nemzetközi fogások mellett minden eddiginél több vegán, vegetáriánus és mentes étel várta a látogatókat. A szervezők idén kiemelt figyelmet fordítottak az ételérzékenységgel élők igényeire is: a dedikált stand kizárólag ilyen kínálatot biztosított az ilyen problémákkal küszködőknek. Emellett minden vendéglátóegységnek kötelezővé tették, hogy legalább egy pénztárcabarát fogást kínáljon.
A fesztivál a vendéglátás fenntarthatóságára is hangsúlyt fektetett, és törekedett a környezettudatos, kisebb karbonlábnyomú megoldásokat alkalmazására.

A vegánok, vegetáriánusok és ételérzékenységgel élők is nagyobb kínálatból választhattak az idei Szigeten
A cikk a Trade magazin 2025/8-9. lapszámában olvasható.
Kapcsolódó cikkeink
Az Európai Parlament megszavazta a „vegaburger-tilalmat”
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Szomjazók viadala – Kell-e aggódniuk a szeszipar szereplőinek a fogyasztás visszaesése miatt?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >A múlt ízei, a jövő egészsége
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >További cikkeink
Romlott a GfK novemberi német fogyasztói hangulatindexe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Nyúl Terméktanács: sikerrel zárult az első Európai Nyúlhús Napok rendezvénysorozata
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Európa logisztikai piaca óriási ellátási hiányt szenved
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >

