Hússzövetség: Mi alapján válasszunk húsvéti sonkát?
A Hússzövetség március 30-i sajtótájékoztatóján Dr. Friedrich László egyetemi tanár, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem, Élelmiszertudományi és -Technológiai Intézet vetetője beszélt arról, hogyan érdemes húsvéti sonkát választani.

Kevesebbet, de jobb minőségűt érdemes venni
A főbb alapok:
A jó sonka
- magyar alapanyagból készült
- megbízható forrásból beszerzett
- Magyarországon előállított húskészítmény
Szerinte
- vegyünk inkább kevesebbet, de abból jobb minőségűt
- Nézzük meg a készítmény fehérjetartalmát
- Figyeljünk az adalékanyagok típusára és mennyiségére
- Szükség esetén főzzük meg, és ízesítsük
Íme, a teljes anyag.
Kapcsolódó cikkeink
HERZ sonkák ősi tengeri sóval – tudatosabb választás a mindennapokra
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Húsvét után sem enyhült az utazási láz
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Több mint 13 tonna adomány gyűlt össze a NOE és a CBA közös húsvéti akcióján
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >További cikkeink
Újabb forgalmi adó a SZÉP-kártya tranzakciós díja a kiskereskedelemben
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >AM: Magyarország nem kér a műhúsból
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >MA-HAL: stabil kínálat és árak várhatók a karácsonyi halpiacon – a tógazdaságok szerepe egyre fontosabb a vízgazdálkodásban
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >

