Hússzövetség: Mi alapján válasszunk húsvéti sonkát?
A Hússzövetség március 30-i sajtótájékoztatóján Dr. Friedrich László egyetemi tanár, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem, Élelmiszertudományi és -Technológiai Intézet vetetője beszélt arról, hogyan érdemes húsvéti sonkát választani.

Kevesebbet, de jobb minőségűt érdemes venni
A főbb alapok:
A jó sonka
- magyar alapanyagból készült
- megbízható forrásból beszerzett
- Magyarországon előállított húskészítmény
Szerinte
- vegyünk inkább kevesebbet, de abból jobb minőségűt
- Nézzük meg a készítmény fehérjetartalmát
- Figyeljünk az adalékanyagok típusára és mennyiségére
- Szükség esetén főzzük meg, és ízesítsük
Íme, a teljes anyag.
Kapcsolódó cikkeink
Húsvét után sem enyhült az utazási láz
Húsvét után sem enyhült az utazási láz, április 17-27. között…
Tovább olvasom >Több mint 13 tonna adomány gyűlt össze a NOE és a CBA közös húsvéti akcióján
Több mint 13 tonna adomány gyűlt össze a Nagycsaládosok Országos…
Tovább olvasom >Megnövelt kapacitással segíti a húsvéti visszaváltást a MOHU
Az ünnepek közeledtével várhatóan a boltok forgalma növekedni fog, így…
Tovább olvasom >További cikkeink
Újabb leépítéseket és szerkezetváltást jelentett be a Kroger
Az amerikai Kroger élelmiszerlánc újabb költségcsökkentő intézkedéseket hajt végre: közel…
Tovább olvasom >Csatlakozott a Knuspr a svájci Markant hálózathoz
Az európai kizárólag online forgalmazó élelmiszer-kereskedők közül a németországi Knuspr…
Tovább olvasom >November vége után is megmaradhat az árrésstop
Ahogyan arról mi is írtunk, meghosszabbította a kormány az élelmiszerek…
Tovább olvasom >