HOVENTA Kereskedelmi és Vendéglátótechnikai Kiállítás

Szerző: trademagazin Dátum: 2009. 10. 07. 00:03

A HOVENTA Nemzetközi Kereskedelmi- és Vendéglátótechnikai Szakkiállításra október 6-9. között kerül sor a Budapesti Vásárközpont területén, akkor, amikor komoly kihívásokkal kell megküzdenie a turizmus ágazat szereplőinek.

A HOVENTA keretében kerül megrendezésre a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség által meghirdetett Culinary Expo, amely magába foglalja a vendéglátás valamennyi ágát, szakterületét. A Szövetség ezzel együtt a Magyar Bajnokságot is meghirdeti a hazai résztvevők számára. A szervezésben részt vesz a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete is.
Az idei kiállítás egyik kiemelkedő programja lesz a WACS Global Chef Challange Melegkonyhás Szakács Világbajnokság Közép-európai döntője. A 2007-es sikeres lebonyolítás után, 2009-ben immár második alkalommal rendezi meg Budapesten, a Hoventa kiállítás keretén belül a WACS Nemzetközi Szakácsszövetség a Világbajnokságot. A rendezvény magyarországi szervezője és lebonyolítója a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség. A WACS szakácsversenyre a kiállítás 2. és 3. napján, október 7-8-án kerül sor.

Kapcsolódó cikkeink