Hónap végén nyit a PLMA szakkiállítás

Szerző: Kátai Ildikó Dátum: 2022. 05. 11. 16:16

Két év kihagyás után ismét személyes részvétellel rendezi meg május 31 – június 1. között a Saját Márkás Termékgyártók Szövetsége a „World of Private Label” nemzetközi szakkiállítást.

A New York-i és Amszterdamban található irodákkal a PLMA a maga nemében a legnagyobb szervezet, amely kizárólag a saját márkák népszerűsítésével foglalkozik. A szervezet több mint 3500 gyártót képvisel szerte a nagyvilágból.

Európa a PL fellegvára

A PLMA „World of Private Label” nemzetközi szakkiállítás több mint harmincöt éve hozza össze a kiskereskedőket, nagykereskedőket és más saját márkás szakembereket a gyártókkal, hogy új termékeket, új kapcsolatokat és olyan új ötleteket fedezzenek fel, amelyek hozzájárulnak a privátcimke programok sikerességéhez és növekedéséhez. A sajátmárkák növekedése az elmúlt években példátlan piaci részesedéshez vezetett világszerte. A sajátmárka a világjárvány idején is megőrizte erős pozícióját a legtöbb piacon. A sajátmárkás termékek piacrésze hét európai országban már meghaladja a 40%-ot és további kilenc európai országban több mint 30%.

Beszerzők minden csatornából

PLMAs World of Private LabelA “World of Private Label” nemzetközi szakkiállítás folyosóin sétálva, a kiállítók standjaival találkozhatnak majd az ide látogató beszerzők, akik a szupermarketek, hipermarketek, diszkontok, drogériák, áruházak, importőrök és exportőrök igényeit képviselik. Az alacsony költségű alternatíváktól az innovatív prémium termékcsaládokig, az élelmiszerektől és háztartási termékektől az egészségig és a szépségig terjedő kategóriákban találhatnak majd termékeket. Az amszterdami kiállítás két teljes napra koncentrálódik, ami a leghatékonyabb és legtermékenyebb módja lehet annak, hogy egy kereskedelmi vállalat a sajátmárkás igényeire beszerzési forrásokat találjon.

Nulladik napi szemináriumok

A kiállítás előtti napon, május 30-án hétfőn 14h-16h között a PLMA különleges szeminárium -programot tart a RAI Fórumközpontjában, ahol neves iparági szakértők mutatják be a legújabb insight-okat előadásaikban. A rendezvényre a belépés ingyenes minden regisztrált látogatónak és kiállítónak, aki érvényes “World of Private Label” belépőkártyával rendelkezik.

A Nielsen áttekintést ad a legújabb sajátmárkás, országonkénti piacrészesedési adatokról és trendekről. A McKinsey olyan új insightokat és perspektívákat mutat be, amelyek 2022-ben és azután is alakítják az európai élelmiszer-kiskereskedelmet, a legfrissebb „State of Grocery Europe: Navigating the Market Headwinds” című jelentésük alapján. Kihirdetik a PLMA Salute to Excellence díjának nyerteseit, és bemutatják a PLMA új nemzetközi fogyasztói felmérésének eredményeit, amelynek címe „Egyformán vásárolnak-e az európaiak: a fogyasztók világjárvány utáni magatartásának felmérése”.

Kapcsolódó cikkeink