Hipercom: Leafletek legjobb ajánlatai Mindenszentekre

Szerző: trademagazin Dátum: 2012. 11. 01. 10:34

A Mindenszenteket megelőző időszakban minden kereskedő akciós újságában megjelentek az ünnephez kapcsolódó promóciók. A Hipercom Monitoring rendszere megvizsgálta az idei ajánlatokat. Legelőször szeptember elején a Penny akciós újságában találkozhattunk az első mécses promócióval, ahol a 13. oldal alján szerepelt egy üvegmécses 229 Ft helyett 149 Ft-os áron.

Azután természetesen szinte minden kereskedő szentelt több-kevesebb helyet a kiadványaiban az ünnephez kapcsolódó termékek számára és jellemzően a belső oldalak egyikén helyezték el a promóciókat. Összesen 30 országos katalógus jelent meg az elmúlt 2 hónap folyamán, amely tartalmazott mécses promóciót, és közel negyedének borítóján szerepelt mécses vagy gyertya. Tavalyhoz képest ezen a téren jelentős változás figyelhető meg, hiszen akkor csupán a SPAR csoport kiadványainak címlapján jelent meg ilyen termék.


A legolcsóbban mécsest a TESCO üzleteiben vásárolhattunk, ahol 29 Ft-ba került a piros műanyag mécses. Az AUCHANban ugyan ez a termék már 39 Ft-ért volt megvásárolható, míg a SPAR Csoportnál 49 Ft-ért.

Természetesen a bőséges kínálatnak köszönhetően mindenki megtalálhatja az igényének megfelelőt, hiszen az egyszerű gyertyákon kívül ma már aranyozott fedeles üvegmécsest, szentképes mécsest, Led-es mécsest és akár kaspóba helyezett mécses kompozíciót is vásárolhatunk. A Led-es mécses kínálatban is már találhatunk kedvező áru ajánlatot, például a CBA CENT október 5 és 15 között érvényes újságában 109,75 Ft-os darabáron volt megvásárolható a termék. A legdrágább mécsesajánlat az AUCHAN kerek kőkaspós mécses kompozíciója volt, amely 999 Ft-os áron szerepelt az október 12 és 25 között érvényes leafletükben.

Kapcsolódó cikkeink