Heineken: ezek Budapest legjobb szórakozóhelyei!

Szerző: trademagazin Dátum: 2016. 02. 02. 11:32

Idén első alkalommal szervezték meg a budapesti szórakozóhelyek, klubok, kocsmák és bárok versenyét, a Heineken Budapest Nightlife Awards-ot. A megmérettetésben résztvevő közel 100 helyre összesen több mint 10 000szavazat érkezett. A tizenkét kategória 35 nyertesét óriási bulival ünnepelte a közönség, akik először találkozhattak a Rendes Pénz formációval a lemezjátszók mögött.

hbpna5

Elismerték a budapesti éjszakai élet azon legkiemelkedőbb helyeit, amelyek amellett, hogy a magyar fiatalok kedvencei, igazi buli hangulatot biztosítanak a Budapesten szórakozóknak, és kedvelt úti céllá teszik a fővárost a külföldi fiatalok számára. A Heineken Budapest Nightlife Awards szervezői online megmérettetésre hívták a szórakozóhelyeket, a bulizó fiatalok pedig lehetőséget kaptak arra, hogy pontozzák törzshelyeiket, és ezáltal hozzájáruljanak az adott hely díjazásához. A klubok, kocsmák és bárok olyan kategóriákban nevezhettek, mint a legjobb kocsma, a legjobb szabadtéri hely, a legjobb koncerthelyszín vagy a legjobb nagy klub.A közönség a nevezőkre a verseny weboldalán, a www.bpna.hu oldalon szavazás útján adhatta le voksait 2015.december 13. és 2016. január 27. között.

„Nagyon örülünk, hogy globális sörmárkaként a kezdeményezés mellé állhattunk. A Heineken már többször bizonyította, hogy mennyire fontos számára Budapest és az itt élő fiatalok. A magyar főváros a díjazott éjszakai vendéglátó egységek nélkül nem lenne ilyen izgalmas, és úgy gondoljuk, hogy erre fel kell hívni a figyelmet, a legjobb szórakozóhelyeket ki kell emelni” –mondta Silvia Milonopoulou, a Heineken group márkamenedzsere.

A budapesti éjszakát azonban nem csak ezek a helyek teszik különlegessé. A verseny névadó szponzora létrehozta különdíját, hogy rávilágítson a bulik főszereplőire, a szórakozók fontosságára. A Heineken különdíját egy olyan ikonikus személyiség kapta meg, aki nélkül nehezen képzelhető el az igazán jó budapesti buli, és példaértékű egyéniség a fiatalok között. A Heineken Különdíj kategória idei díjazottja Bártfalvi Sándor, a Mary PopKids frontembere.

A díjakat 2016. január 28-án adták át a Fogasházban, ahol a nagyközönség a verseny győzteseit többek között a Rendes Pénz, Marsalkó ’Halott Pénz’ Dávid és Felcser ’punnany massif’ Máté formációjának hatalmas bulijával ünnepelhették.

Heineken Budapest Nightlife Awards díjazottjai
Legjobb parti-szervező kategória:
I. Citymatiné
II. Next Level
III. Lavalava

Legjobb borbár kategória:
I. Divino
II. Doblo
III. Apropó

Legjobb kézműves söröző kategória:
I. Léhűtő
II. Bestia

Legjobb szabadtéri hely kategória:
I. Budapest Park
II. Raqpart
III. Fröccsterasz

Legjobb koncerthelyszín kategória:
I. Akvárium klub
II. Budapest Park
III. Barba Negra Music Club

Legjobb kocsma kategória:
I. Aznap
II. Telep
III. Liebling

Legjobb romkocsma kategória:
I. Ankert
II. Fogasház
III. Instant

Legjobb bár kategória:
I. Raktár bár
II. Badgirlz Barclub
III. BOB

Legjobb melegbarát hely kategória:
I. Anker’t
II. Tütü
III. KIOSK Budapest

Legjobb kis klub kategória:
I. VOLT Music Bar@Akvárium
II. LÄRM
III. Toldi klub

Legjobb nagy klub kategória:
I. Akvárium
II. Tesla
III. Ötkert

Legjobb vidéki város kategória:
I. Pécs
II. Győr
III. Szeged

Heineken Különdíj: Bártfalvi Sándor, Mary PopKids

Kapcsolódó cikkeink