Házhozszállítási szolgáltatást indít a Cinnabon az Egyesült Királyságban

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2022. 11. 22. 09:33

Elindult a Cinnabon házhozszállítási szolgáltatása az Egyesült Királyságban, amely révén a vásárlóknak lehetősége nyílik arra, hogy a megrendeléstől számított 48 órán belül otthonukban átvehessék az általuk megrendelt édes süteményeket.

Az EG Group, az amerikai pékség fő franchise-jogosultja a Cinnabon rajongók igényeire válaszolt az újonnan indított szolgáltatással, melynek keretében a fogyasztók biztonságosan rendelhetik meg a kettő, négy vagy hat darabból álló “Cinnapack” csomagokat. A jelenleg rendelhető finomságok között a Classic, a Chocobon, a Caramel Pecanbon és a limitált kiadású Lotus Biscoff Bon ízek szerepelnek, ám a jövőben további termékek is bekerülhetnek a kínálatba.

A szolgáltatás az EG Csoport első franchise-partnerrel indított e-kereskedelmi platformja, amely jól mutatja a vállalat folyamatos igyekezetét, hogy a vásárlóknak egyszerűsített vásárlói élményt nyújtson.

Az elkövetkező hetekben a vásárlók a barátok és a családtagok számára is vásárolhatnak majd utalványokat, amelyek mind online, mind a Cinnabon-üzletekben beválthatók az Egyesült Királyságban.

Az EG saját országos péksége és a házhozszállítási szolgáltatás társítása révén az Egyesült Királyságban a vásárlók mindig friss termékeket kaphatnak attól függetlenül, hogy hol tartózkodnak.

Grocery Gazette

Kapcsolódó cikkeink